Stop eläinsuojeluterrorismille.

Kommentoitu viesti


Vieras

#313 tuottajat

27.10.2011 19:16

Lakatkaa tuottamasta eläimille kärsimystä, niin teidät jätetään rauhaan. Eläinsuojeluaktiivit eivät tule ennen sitä lopettamaan.

Vastaukset

Make my day

#314 Re: tuottajat

2011-11-02 22:19:07

#313: - tuottajat 

 Media,totuus ,sananvapaus,ihmisoikeusasiat,siinä aktivistien lääkkeet.Totuutta ei saa päästää mediaan,missä on vastapuolen näkökulmat.Ei edes tuomioistuimen viimeisenä päivänä dokumentoitu tätä,Salossa .Tiistaina kylläkin mediaa oli yllin kyllin,mutta niitä kiinnosti vain ja ainostaan syytettyjen näkökanta.Tässä nyt tulee faktaa joita voi jokainen tarkastaa kuulustelupöytäkirjoista jne. Ensinnäkin kahteen sikalaan oli menty lukituista ovista,vastoin väitämää.Toisiin kahteen sikalaan oli tuotu ja levitettyä sikaruusua josta koitui tuottajille vahinkoa ja poliisikuulusteluja,sikaruusu tartuu ihmisiin myös.Toiseen kahteen sikalaan oli aiheutettu huomattavia taloudellisia menetyksiä,toiseen emakkojen poikimiseen ja toiseen oli käyty avaamassa ovet pakkasilla ja laitettu tuulettajat käymään niin että kylmä ilmä hajoitti ja pisti 1150 sikalpaikkaa pois toiminnasta 10 kuukaudeksi.

Tämmösestä on siis kyse,ei sananvapaudesta,ei ihmisoikeuksista jota kuvaajien cityjuristit moukaroivat kyllästimiseen asti.

Mediaa raiskaten ja yleistä mielipidetä muokaten nämä sociaalitapaukset joilla oli Suomenvaltion maksamaa juristipalkkioita

vajaan 400 keskiarvio kuukausituloilla saavat kohtuuttoman paljon mediaaikaa ,ja vielä valittavat että liian vähän.

Ylimielisyys paistoi läpi todistusaitiossa,varsinkin Hedbergillä,muut toistivat videoissa motiivinsa ja olihan se oikeutettua ja en tekisi mitään toisin tyyliin.

Kivelältä syyttäjä vielä tiivaisi että olitko , ensimmäistä kertaa sikalan sisällä,ensimmäistä kertaa kuvaamassa,ja että hetikö olit expertti kertomaan että uninen sika joka laiskuuttaan ei jaksa nousta on halvaantunut.Kyllä likka meinas että internetistä hän on oppinu,olikohan omilta sivuilta.Huittisten eläinlääkirikään olisi pystynyt kuvien perusteella sanoa miten on.

Valheilla ja kuvamanipulaatiolla on pystytty viemään oman edun tavoitteisiin ja varmaan rahaa riittä OE-sponsorina yksityiskäyttöön myös.

Oikeudessa ei kuiteskaan yksikään ollut tehnyt mitään,vaikka toisella on tatska "älä v..u ole jänis",ei kuvannut ei syyttänyt.

Tuottajärjestöt pettivät totaalisesti asiasta ja tuomiota odotellessa on motivaatiota tulevaan.

Jos,ja kun tuomio on tullut toivon sen pistävän miettimään asioita ,Varsinkin UUsien iltojen värväyksien jälkeen kuin jalkasotureita yllytetään samaan.Muutoin vielä jona päivänä "oman käden oikeudesta joku makaa porkkana työnnettynä ja hengettömänä".

Yhdyskunnassa on lakia sen takia että järjestys ja oikeudemukaisuus säilyisi,aktivistit eivät kunnioita näitä.Oli muuten unohtua Turun sanomiin mielipiteeseen nimimerkillä"Totuus jo please"Sencuroitiin yllä mainitut asiat.Ja TIEDÄN että Perjantain istunnossa oli Turun Sanomien toimittaja,ei sanakaan totuudesta.SE SIITÄ SANANVAPAUDESTA.Linkki alla

 

http://www.ts.fi/online/kotimaa/270356.html?forumid=9&topicid=114430&parentid=0&docid=270356&topicsortorder=0&topicpage=1&commentsortorder=0&commentpage=1&commentpagesize=50&action=0#comment-top