Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti

Totuus esiin vihjailijat!

#2929 =Olisiko parannuksen aika

12.06.2016 10:26

Ihmetyttää kovasti lestadiolaisen, Vaasan suomal. seurakunnan työtekijän omalla nimellään laatimat kirjoitukset face bookissa. Hänen mielestään Juri ei sovellu alakoulun opettajaksi. (Tämä Ristolainen ei ole koskaan käynyt seuraamassa Jurin oppitunteja, kuoroharjoituksia, leirejä, kilpailu- tai esiintymismatkoja.) Suurin osa adressin 745 nimestä on Jurin entisiä oppilaita ja ovat asiasta eri mieltä.

Toinen asia; Ristolainen pelkää lastensa turvallisuuden puolesta. Tämä jo on vakavampi väite! Nyt faktaa esille. Mihin tämä pelko perustuu. Olen kuullut mitä merkillisimpiä huhuja, mutta nyt jokainen, joka levittelee tällaista vastatkoon  sanoistaan ja ottakoon asian julkisuuteen. Tutkitaan, mistä on kyse!

Ei todellakaan riitä, että joku on kuullut joltakin (nimi esiin!) ja se siltä (nimi esiin) jne.että esim jonkun (kenen, nimi esiin!) lasta on kohdeltu kaltoin jne. Jos tilanne on todella vaarallinen, on synti olla hiljaa. Sen nyt ainakin lestadiolaisten pitäi ymmärtää!

Käsitykseni lestadiolaisuudesta on ollut jotain aivan muuta. Saako juoruja ja valheita levitellä, mustamaalata toista julkisesti. Eikö tästä voisi nostaa kunnianloukkaussyytteen?

Taisi näistä Ristolaisen kirjoistuksista selvitä sekin, mikä oli se "seurakunta", jossa Jurin kanssa ei rehtori N:n mukaan voinut tehdä yhteistyötä. (Oikeudenkäynnissähän oli kohtia, joissa väitettiin Jurin olevan yhteistyökyvytön mm.srk:n kanssa. Silti Jurin oppilaat ovat esiintyneeet kymmenissä eri kirkon tilaisuuksissa  kaikessa sovussa. (Juri Maksutta omalla vapaa-ajallaan.)Tuskin monessakaan näistä herra R on ollut läsnä.

Ristolainen! Mihin perustat jälkimmäisen väitteesi. Hanki kiireesti todisteíta. Meitä vihaisia vanhempia on joukko vaatimassa selitystä kirjoituksillesi. Pelottelet hkohermoisia vanhempia ja mustamaalaat musiikkiluokkatoimintaa.

Vastaukset

Vierailija

#2931 Re: =Olisiko parannuksen aika

2016-06-27 10:55:42

#2929: Totuus esiin vihjailijat! - =Olisiko parannuksen aika 

Pakko ihmetellä, että miksi vika on aina kaikissa muissa, mutta eipä vaan koskaan Juri Kadarissa? Ihmiset vaihtuvat ja aina vain sama soppa jatkuu?