Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Kommentoitu viesti


Vieras

#57

04.11.2011 23:03

Käsittämätöntä, että oppinut mies päästelee tuollaisia kommentteja maamme ulkoministerinä ja siten pilaa koko maamme maineen. Ulkoministerimme lienee de facto persona non grata monissa maissa Israelia koskevien lausuntojensa vuoksi. Tuskin hänelle tulee kutsua USA:han tai yleensä mihinkään länsimaiseen sivistysvaltioon, muuta kuin pitkin hampain ja pelkästään ehkä viran puolesta. Tuollaien ulkoministeri ei edusta maatamme myönteisesti, vaan hän tekee hallaa meille kaikille. Stubb oli aivan toista maata ja loi myönteisiä asenteita Suomea kohtaan kaikkialla missä kävi.

Vastaukset

Siunaa Herra Israelia, varjele pahasta!

#89 Re:

2011-11-06 02:27:02

#57: -

Valitettavasti Stubb EI ole toista maata. Kun Israelin ulkoministeri Lieberman oli Suomessa valtiovierailulla, Stubb otti heti esiin tuon takavuosien suomalaisen rauhanturvaajan kuoleman ja syytti Israelia Liebermanille siitä.

Tapaus oli tietenkin valitettava, mutta rauhanturvatehtävissä ja kahinoinnin melskeessä voi aina saada surmansa ja rauhanturvaajat ottavat tietyn riskin aina lähtiessään tällaisiin tehtäviin.

Afganistanissa on myös kuollut ainakin yksi suomalainen rauhanturvaaja, mutta hänestä ei ikinä kukaan puhu mitään.

Israel on sensijaan aina ollut suurennuslasin alla, muut kansat voivat tehdä suurinpiirtein ihan mitä tykkäävät, saavuttamatta mitään isompaa kohua, mutta Israel ei voi.

 

 

 




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…