Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Kommentoitu viesti

Sakkeus

#134 Suuri kiitos adressin allekirjoittajille!

06.11.2011 21:05

Kaikkien ihmisten olisi hyvä tietää, että Israelin Jumala valvoo sanaansa toteuttaaksensa sen, ja että sen, mitä maailmassa nyt tapahtuu Israelin maan ja kansan sekä Jerusalemin suhteen, Hän on edeltä ilmoittanut sanassaan.

Ihmiset eksyvät, kun eivät tunne kirjoituksia eivätkä Jumalan voimaa. Sen seurauksena Jumalan suunnitelmaa vastaan kapinoivat kansakunnat ja niiden johtajat ovat nousseet Häntä ja Hänen omaisuuskansaansa Israelia vastaan ja jakavat Hänen maansa.

Lähi-idän konfliktissa kukaan kansakunnista ei aja Israelin asiaa ja jopa Israelin rakastajatkin ovat sen hyljänneet. Ks. esim. Sakarja 1 luku (jakeet 15 – 21) sekä luvut 2, 12 ja 14, Jooel 3 luku (uudessa käännöksessä luku 4) ja Jeremia luku 30 (erityisesti jakeet 1 – 3 ja 10 – 18).

Jumala on luvannut palauttaa Israelin kansan omaan maahansa, johon sisältyvät myös ne alueet, jotka Jumalaa vastaan kapinoivat kansakunnat haluavat antaa Israelin tuhoa tavoittelevalle Palestiinalle. Tästä kertovat monet Raamatun paikat, kuten esim. Hesekiel luku 36.

Kansakuntien Israelia vastaan tekemät suunnitelmat johtavat kansakuntien tuomioon ja tuhoon. ”Kansakunnat ovat Jumalan edessä kuin pisara vesisangon uurteessa, ovat kuin tomuhiukkanen vaa'assa” (Jesaja 40:15). Kansakuntien raivoamisesta ja puuhailusta Herraa ja Hänen voideltuaan vastaan löytyy tarkka kuvaus mm. Psalmista 2.

”Kuulkaa Herran sana, te kansat, ilmoittakaa kaukaisissa merensaarissa ja sanokaa: Hän, joka Israelin hajotti, on sen kokoava ja varjeleva sitä niin kuin paimen laumaansa.” (Jeremia 31:10) ”Katso, hän, joka Israelia varjelee, ei torku eikä nuku”(Ps. 121:4)

Oma ja kansamme kohtalo määräytyvät sen perusteella, miten me suhtaudumme Jumalan sanaan, siunaammeko vai kiroammeko Israelia, olemmeko sielunvihollisen vai Jumalan puolella. Jumala siunaa niitä, jotka siunaavat Israelia ja jos Jumala on meidän puolellamme, niin kuka voi olla meitä vastaan?

Usko ei ole joka miehen, mutta Jumalan ja Vapahtajamme Jeesuksen tahto on, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden. Adressin tarkoitus ja uskovien velvollisuus on saattaa Jumalan sanan ilmoitus jokaisen tietoon, sillä usko tulee kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.

Vastaukset

Totuus esiin!

#135 Re: Suuri kiitos adressin allekirjoittajille!

2011-11-06 21:13:51

#134: Sakkeus - Suuri kiitos adressin allekirjoittajille!  

 Olipa selkokielinen selvitys, voiko sen paremmin sanoa - kiitos!




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…