Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Oikeutta ihmisille
Vieras

#2103 Re: ajattelija

25.08.2010 22:11

#2098: ajattelija - ajattelija 

 Kun poliiseilla näyttää olevan tekemisen puutetta päätellen siitä että aikaa riittää vaarattomien, aikuisten ihmisten pikku juttuihin niin annetaan heille toki tehtävää ylitöiksi asti. Järjestetään tuo tempaus eikä jätetä sitä siihen vaan perään ilmianna itsesi 2010-kampanja käyntiin. Sitten vielä kerätään ryhmä jonka 1-20 jäsentä käy polttamassa jointit eduskuntatalon portailla joka päivä ja kerätään kolehti kiinnijääneiden sakkojen maksuun. Mitään pikasakkoja ei makseta vaan aina käräjille ja hovioikeuteen. Lakimies valtion piikkiin.

Vastaukset

Astia on täynnä
Vieras

#2104 Re: Re: ajattelija

2010-08-26 07:41:24

#2103: Oikeutta ihmisille - Re: ajattelija 

 Onkohan tuollaisesta kokemusta muissa maissa, ei kai dekriminalisaatio missään ole taivaalta tipahtanut. Joidenkin on täytynyt tehdä jotain. Eipä kieltolakikaan mikään taivaan lahja aikoinaan ollut vaan tarkkaan organisoitu tempaus lääkkeiden myymiseksi.

ajattelija
Vieras

#2109 Re: Re: ajattelija

2010-08-26 20:24:57

#2103: Oikeutta ihmisille - Re: ajattelija

no niin .miten siis tällainen mielenosoitus saadaan organisoitua ja tapahtumaan lahes samaan aikaan eri kaupungeissa?ja juuri tuohon olin tulossakin että kollektiivi rangaistus tulisi maksaa aktivistien yhdessä kuka sitten sakon saakin ja tietenkin vasta sitten kun on kaikki oikeus asteet saatu läpi. minulla löytyy asianajaja omastatakaa joka kyllä auttaa lakiasiossa tässäkin tapauksessa.oma suunnitelmani on sellainen että esim. helsinki,turku, tampere, jyväskylä, kuopio, iisalmi, kajaani, oulu jne. ja tietenkin myös pienemmät kunnat ja kylän miehet omilla seuduillaan keräisivät omat tuttunsa ja kaikki vapaaehtoiset hommaan mukaan ja ei lupauksia vaan tekoja.sovitaan toiminta säännöt ja toimitaan! ajetaan näkyvyyttä tälle adressille ja aiemmille adresseille. koti käytön ja täysi ikäisten oikeudelle kasvattaa omaan käyttöön määrätty määrä kasveja joita saa käyttää "kasvatus luvan saaneet ". hieman sama homma kuin kotiviinin teossa saa tehdä juoda tarjota kotipiirissä mutta ei myydä eikä levittää.ne jotka inisee että tolleen menee heidän tulon lähde kun on kukkaa myynyt sika hintaan niin voin sanoa että MENKÄÄ OIKEISIIN TÖIHIN! hyvinpitkälti juuri tuo kaupallinenkasvatus jarruttaa ja antaa huumaus aineen kuvan harmittomasta harrastuksestamme.kun myynti on rikos ja sitähän se monella on kasvatetaan satoja josta myydään sitten suurin osa ja ostellaan ties mitä tai rahoitetaan sillä muuta laitonta toimintaa.uskon kumminkin että suurin osa AIKUISISTA on jo tajunnut että kun ei myy niin ei ne poliisitkaan ole ovella niin herkästi koputtelemassa.ja ne jotka tahtoo ostaa kalliilla sitä kukkaa niin MIKSI IHMEESSÄ? kasvattakaa omat niin ei ole kenestäkään riippuvainen ja näin rikollinen toiminta saadaan pienenemään. kun suurin vapauttamista jarruttava juttu on juuri huumausaineiden myynti ja verottomat tulot jne.

onko nyt tällaiseen toimintaan todella ryhtyjiä ja jos on niin ilmoittautukaa vaikka tänne niin aloitetaan jostain ... jatkoo seuraa uskokaa pois!

olisiko vaikka facebook sivun luominen tähän porukan keräämiseen hyvä juttu?jakaisi sitten sitä pitkin tietoo toiminnasta.

niin ja jos on ihmisiä jotka tahtoisi tulla mukaan ,mutta ei henkilökohtaisten syiden takia voi polttaa kukka jointtia. niin nämä voisivat pistää palamaan vaikka ihan röökin ...olisihan poliisilla enemmän tekemistä kun tutkivat jokaisen jointin sisällönkin kellä mitäkin palaa ja näin ne jotka eivät 100%:seen toimintaan osallistu niin ovat kyllä aktiivisesti mukana hämmentämässä ja hankaloittamassa poliisin toimintaa.ilman seuraamuksia.