VAARALLISTEN KOIRIEN OMISTAJAT KURIIN!

Kommentoitu viesti

Akita -07

#8 niin

23.11.2011 20:20

Koira kun koira on vaarallinen jos se on väärissä käsissä. Tässä tapauksessa lienee juuri niin.

Suosittelen adressin asemesta puuttumaan yksittäistapauksiin jatkuvien rikosilmoitusten (hyökkäävä koira joka vahingoittaa muita koiria on ilmoituksen arvoinen asia) ja eläinsuojeluilmoitusten tekemistä, sekä asian esilläpitämistä paikallisissa julkaisuissa.

Julkisuus on paras ase.

Pitää myös muistaa, että KOIRA(t) EI OLE SYYLLINEN(-siä). Se toimii vain, kuten se on opetettu/opettamattomana oppinut toimimaan. Koira toimii AINA mielestään oikein.
Omistajat ovat vastuussa..

Vastaukset

kaikki peliin

#9 Re: niin

2011-11-23 22:02:05

#8: Akita -07 - niin

"Suosittelen adressin asemesta puuttumaan yksittäistapauksiin jatkuvien rikosilmoitusten (hyökkäävä koira joka vahingoittaa muita koiria on ilmoituksen arvoinen asia) ja eläinsuojeluilmoitusten tekemistä, sekä asian esilläpitämistä paikallisissa julkaisuissa."

 

Kaikkea tätäkin tehdään kyllä. Adressilla pyritään vaikuttamaan siihen, että poliisilla ja eläinsuojelulla olisi enemmän keinoja puuttua näihin tapauksiin, tehokkaammin ja nopeammin. Sillä välin kun rikosilmoitukset junnaa koneistossa, kertyy koko ajan lisää uhreja.

koiranomistaja

#10 Re: niin

2011-11-24 12:27:19

#8: Akita -07 - niin 

 Kysymys on nimenomaan VAARALLISISTA KOIRANOMISTAJISTA, koira kuin koira voi olla vaarallinen (pienikin)kun sitä kohdellaan väärin. Tällä hetkellä vain on niin ,että uhrit ovat täysin lainsuojattomassa asemassa. Koiran purressa toista koiraa vapaana ollessaan on pieni järjestysrike ;sakkoa vain 20e koiran irtipidosta ja mahdolliset korvaukset, jos niitä onnistuu saamaan,poliisin mukaan harvoin. On lukemattomia tapauksia ,joissa uhrit eivät ole saaneet mitään korvauksia perheenjäsenensä menetyksestä,vaikka ovat tehneet rikosilmoituksen ,eläinsuojeluilmoituksen sekä ottaneet asian julkisuuteen. On äärimmäisen harvinaista ,että koirat otetaan pois omistajalta,eläinsuojelueläinlääkäri EI VOI ottaa kantaa siihen ,onko koira aggressiivinen, riittää kun koiralla on vettä ja ruokaa ja pääsee joskus lenkille.

Kun laki ei ole riittävä ,on yritettävä kaikkea;addressi on yksi tapa painostaa viranomaisia ,tehdä asialle julkisuutta ,herättää keskustelua ja tehdä aloitteita. Koirathan ovat tässä myös uhreja, mielestäni koira kuin koira kärsii myös itse aggressiivisestä käytöksestä! koirat haluavat myös elää sopuisasti omistajiensa kanssa. Koiraa ei myöskään saa kohdella laissa esineenä!