Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Kommentoitu viesti

Sanna K
Vieras

#9 Hyvä Sivula!

04.09.2010 23:59

Tulee paha mieli näiden allekirjoittaneiden puolesta. Tämäkö Herran tahto? Tutkikaa sydämiänne. Siellä on totuus. Jumala on hyvä. Jumala loi meidät. Olemme Jumalan lapsia. Mitä Jeesus tästä tuumaisi? Lue Kirjasta Jeesuksen elämästä, hän käytti  paljon aikaansa tälläisen poisopettamiseen ihmisestä. Tuloksetta toki, niin kuin näemme vielä tänä päivänäkin näissä kivenheittelijöiden toimissa. Hävetkää allekirjoittaneet.

Vastaukset

Toinen Sanna K
Vieras

#45 Re: Hyvä Sivula!

2010-09-09 10:38:43

#9: Sanna K - Hyvä Sivula!

Minkä "tällaisen" poisopettamiseen Jeesus käytti aikaa? Jeesus kohtasi ihmisen ihmisenä, riippumatta hänen virheistään tai vajavuudestaan - täysin totta. Jeesus antoi anteeksi - täysin totta. Mutta esimerkiksi syntiselle naiselle, johon kivitykselläkin viittaat, Jeesus viimeiseksi sanoi: "Mene, äläkä enää syntiä tee".

Emme me voi tehdä muuta. Yhä edelleen tulee jokainen ihminen, teoistaan ja vajavuudestaan huolimatta toivottaa tervetulleeksi, mutta ei myöskään tuo Jeesuksen viimeinen lause ole menettänyt merkitystään. Kirkon ilosanoma on juuri siinä, että saa tulla sellaisena kuin on, muttei tarvitse jäädä siihen syntisyyteensä ja vajavuuteensa, vaan Jeesus todella voi muuttaa ihmistä, vaikuttaa elämässä. Siispä tule yhä Kristuksen luo, anteeksiannon ja armon lähteen luo ja mene, äläkä enää tee syntiä.

 

Vieras
Vieras

#168 Re: Hyvä Sivula!

2010-09-14 21:09:28

#9: Sanna K - Hyvä Sivula!

Häpeä itse jos osaat hävetä. Eihän tässä olla tuomitsemassa ao. ihmisiä vaan heidä välinen suhteensa.

ClearJ
Vieras

#372 Re: Hyvä Sivula!

2010-10-15 16:42:21

#9: Sanna K - Hyvä Sivula!

Sanna sulla on opit todella sekasin, lueppas Raamattua niin löydät totuuden... Eipäs sotketa Sanaa ja
omia mielipiteitä.... Jumala on muuttumaton ja niin hänen Sanansa. Kyllä Jumala rakastaa kaikkia, muttei heidän tekemäänsä syntiä, jota on mm. neutraalisuus ja homous. Miksei sitten sais myös varastaa? Miks varkaita syytellään ja heitetään linnaan, samoin vois tappaa kenet haluaa ilman seurauksia ja todeta, ett aina jaksetaan syytellä ja heitellä kivillä....

 

Reijo Ikonen
Vieras

#402 Re: Hyvä Sivula!

2010-10-18 20:37:03

#9: Sanna K - Hyvä Sivula!

On sinulla sisko hyvä syytäkin tulla paha mieli kun et tunne raamattua. Ensinnäkin sydämessä ei ole koskaan ollut totuutta eikä tule. Ainoa totuus on Jumala. Jeesus ei koskaan opettanut missään kohtaan että synti tulee hyväksyä, otetaan esimerkki. Maria Magdalena oli syntinen nainen joka teki työkseen haureutta, Jumala veti häntä puoleensa ja hän meni elämäänsä katuen Jeesuksen tykö ja pyyti syntejä anteeksi. Jeesus näki kuinka nöyrä sydän Marialla oli ja sanoi Marialle.... sinun syntisi on anteeksi annettu, mene aläkä enää tee syntiä. Huomaa tämä , mene alä enää tee syntiä. Jumala vihaa syntiä ja hän sanookin että vain hänellä on valta tuomita ihminen. Me emme voi tuomita ihmistä mutta meidän tulee tuomita se synti mitä me teemme.

Vielä tähän kliseeseen että Jumala on hyvä. Jumala on aina hyvä kun me kadumme syntejämme mutta jos teet Jumalaa vastaan jatkuvasti tekemällä tietentahtoen syntia....... synti on tarkalleen sitä että tekee Jumalaa vastaa, ei Jumala voi silittää syntiä kun hän toisaalla tuomitsee synnin.

Aikki
Vieras

#404 Re: Hyvä Sivula!

2010-10-19 06:11:30

#9: Sanna K - Hyvä Sivula! 

 Jeesus sanoi naiselle kaivolla, mene äläkä enää syntiä tee.

KK
Vieras

#524 Re: Hyvä Sivula!

2010-11-24 13:55:22

#9: Sanna K - Hyvä Sivula! 

Jumala ja Jeesus ei VARMASTI hylkää yhtäkään meistä syntisistä jotka turvaamme Jeesuksen Ristinveren sovitustyöhön. Mutta tässä jutussa me "kivenheittelijät" otamme kantaa siihen, että kirkko opettaa omaa auktoriteettiaan RAAMATTUA tunnustuskirjaansa ja koko kristillisen opin perustaa vastaan hyväksymällä homouden ja lespouden synnin josta Raamatun mukaan pitäisi kristityn ihmisen sanoutua irti eikä myöskään antaa senkaltaisille teoille HYVÄKSYNTÄÄNSÄ. Myös nämä ihmiset kuuluvat Jeesuksen armon piiriin ihmisinä, eikä heitä saa missään tapauksessa sortaa... Jumala ei tuomitse ihmistä vaan rakastaa häntä. Antoihan Hän Jeesuksenkin hirvittävään kuolemaan Sinun ja minun syntien sovitukseksi. Jumala tuomitsee SYNNIN ja jos ihminen ehdoin tahdoin roikkuu synnissä kiinni hän saa myös sen palkan joka siitä on seuraava (ikuinen ero Rakkauden Jumalasta tuonpuoleisessa). Lue Ystävä Roomalaiskirjeen luku 1:22-32 jakeet ja lisäksi Room 12:2 Uudesta testamentista. Siinä on minun mielestäni yksinkertaisesti ja selkeästi opetettu tästä asiasta