Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Reijo tenori
Vieras

#401 Re: sori nyt vaan mut..

18.10.2010 20:26

#6: Sivula - sori nyt vaan mut..

Muutama vastaus sinulle joka et tiedä.

Ensinnäkin se ei ole keneltäkään pois jos homot menee naimisiin- meillähän on suomessa valmis paikka, maistraatti.

eikö Jumala rakasta homoseksuaaleja?
Jumala rakastaa homoja--mutta ei rakasta syntiä, synti tarkoittaa että tehdä Jumalaa vastaan.

joutuvatko homoseksuaalit helvettiin?
Raamatun mukaan kaikki jotka eivät uudestisynny eli ei tule uskoon joutuvat helvettiin. Eli synti ei vie helvettiin vaan se että kääntää päänsä pois kun Jumala kutsuu sinua. Jun otat vastaan Jeesuksen ristinkuoleman olet vapautettu helvetistä mutta kuitenkin me teemme syntiä mutta olemme tästä johtuen vapaat helvetistä.

mitä näitä liittoja vastustavat luulevat saavuttavansa tällä?
Kirkko on alkuseurakunnasta asti ollut uskovien paikka johon kokoonnutaan, kirkolla on sääntökirjana raamattu joka on ohjeena elämällemme. Me siis olemme perhe joilla on omat säännöt.... jos joku ulkopuolinen tulee sinun perheeseesi muuttamaan sinun sääntöjä niin tykkäätkö siitä. Me saavutamme sillä siis sen että saisimme elää niinkuin olemme ennenkin eläneet kirkossa.

rakasta lähimmäistäsi, niinkuin itseäsi..
Raamattu opettaa meitä rakastamaan lähimmäistä mutta vihaa syntiä, eli emme tuomitse lähimmäistä mutta tuomitsemme sen synnin jonka lähimmäinen tekee ja myös tuomitsemme itse tekemämme syntimme.

älkää piiloutuko minkään taakse..
Me emme piiloudu minkään taakse vaan olemme Jumalan edessä seisomassa ylpeänä uskosta jonka minunkin isäni oli rintamalla puolustamassa, Koti Uskonto Isänmaa. Sitä eivät edes homot ota meiltä pois.

Jumaluus on meissä kaikissa ja kaikkialla.
Me kaikki olemme JUmalan kuvia mutta vain harvoista loistaa Jumaluus silloin kun synnistä tulee kerskauksen kohde, siinä ei ole jumaluutta yhtään. Kuinka meissä voi olla jumaluus jos pyrimme tekemään jumalaa vastaa.

all you need is love!
Väärin jälleen, Janis Joplin ja Beatles hokivat tätä 60-luvulla kun huumeissa olivat.
Rakkauden nimissä tehdään aina kaikkea, syntiäkin. Rakkauden taakse ei voi laittaa kaikkea tekemistä.
Silloin kun meissä on Kristuksen rakkaus niin voi sanoa noin koska pyhä henki saa meissä toimia ja meissä on tuoksu. Eros rakkaus esim. on miehen ja naisen välinen rakkaus......se ei ole ekämän tarkein rakkaus vaikka yksi tärkeimmistä onkin. Sana sanoo että tärkein rakkaus on se että rakastat Herraa, Jumalaa koko sydämestäsi.

 

 

Reijo Ikonen
Vieras

#402 Re: Hyvä Sivula!

18.10.2010 20:37

#9: Sanna K - Hyvä Sivula!

On sinulla sisko hyvä syytäkin tulla paha mieli kun et tunne raamattua. Ensinnäkin sydämessä ei ole koskaan ollut totuutta eikä tule. Ainoa totuus on Jumala. Jeesus ei koskaan opettanut missään kohtaan että synti tulee hyväksyä, otetaan esimerkki. Maria Magdalena oli syntinen nainen joka teki työkseen haureutta, Jumala veti häntä puoleensa ja hän meni elämäänsä katuen Jeesuksen tykö ja pyyti syntejä anteeksi. Jeesus näki kuinka nöyrä sydän Marialla oli ja sanoi Marialle.... sinun syntisi on anteeksi annettu, mene aläkä enää tee syntiä. Huomaa tämä , mene alä enää tee syntiä. Jumala vihaa syntiä ja hän sanookin että vain hänellä on valta tuomita ihminen. Me emme voi tuomita ihmistä mutta meidän tulee tuomita se synti mitä me teemme.

Vielä tähän kliseeseen että Jumala on hyvä. Jumala on aina hyvä kun me kadumme syntejämme mutta jos teet Jumalaa vastaan jatkuvasti tekemällä tietentahtoen syntia....... synti on tarkalleen sitä että tekee Jumalaa vastaa, ei Jumala voi silittää syntiä kun hän toisaalla tuomitsee synnin.

Seppo J. Saarinen
Vieras

#403

18.10.2010 20:57

Jos avioliittoon vihitään naiset keskenään ja miehet keskenään seuraava vaihe kai on eläimien kanssa vihkiminen. "Tämä aika haluaa sitä ja tätä ja tuota". Toki eläin ystävämme ovat meille rakkaita, vaan kyllä ihmiselämän jatkumisen ainut oikea tapa on vihkiä avioliittoon nainen ja mies toteuttamaan raamatun alkuaikojen käskyä.

Ev.Luterilaisen kirkon paikka on mielestäni näyttää tietä pitkien aikojen kaaressa "vuosikymmenissä, sadoissa ja tuhansissakin", jonkin tämän mäyrishetken vaatimusten edessä ei tule olla toimeton ja hyväksyä mitä tahansa ihmiskunnan lain vastaista. Avioliittoon vihittäköön vain ihmisuvun alkuaikojen nainen ja mies.
Aikki
Vieras

#404 Re: Hyvä Sivula!

19.10.2010 06:11

#9: Sanna K - Hyvä Sivula! 

 Jeesus sanoi naiselle kaivolla, mene äläkä enää syntiä tee.

pohdiskelija
Vieras

#405 Te eksytte kun ette tunne kirjoituksia

19.10.2010 10:46

Kristittyjen on nyt entistä enemmän ruokittava itseään Jumalan ikiaikaisella sanalla. Paljon ei tarvitse mediaa seurata kun näkee, mistä on pohjimmaltaan kyse. Raamatun arvovallan murentaminen. Ikäänkuin 2000 vuotta olisi mikään häpeä. Se on kunnia kun sana on kestänyt näin kauan ja on vielä täysin kohdallaan. Kun laittomuus pääsee valtaan kylmenee useimpien rakkaus. Kun Jaasus tulee, löytäneeköhän uskoa maan päältä.Rakkaat ihmiset nyt on vakava aika.
Pate Ratilainen
Vieras

#406 Homot

19.10.2010 13:45

Kirkon takana on tilaa !
Vieras
Vieras

#407 Re: sori nyt vaan mut..

19.10.2010 15:14

#6: Sivula - sori nyt vaan mut..

"eikö Jumala rakasta homoseksuaaleja?"

Kyllä Jumala rakastaa homoseksuaaleja niin kuin kaikkia muitakin ihmisiä.

On selvä ero rakastaa homoseksuaalista ihmistä ja se että hyväksytään homoseksuaalinen käyttäyminen. Tämä perusutuu tietenkin raamattuun. Niin muiden ihmisten rakastaminen kuin se että homoseksuaalista käyttäymininen on raamatun mukaan synti.

Susa
Vieras

#408 Vastustan homoparien kirkollista siunaamista avioliittoon

19.10.2010 15:18

Ihan jo fysiologisesti ajateltuna voi sanoa, että mies ja nainen ovat tarkoitettu toisilleen.
Marja-Terttu Helasaari
Vieras

#409 Ja sitä paitsi

19.10.2010 17:27

Ja sitä paitsi mikä ihmeen sanahirviö on sukupuolineutraali?? Oli sitten mitä ihmistyyppiä tahansa, niin sukupuolineutraalihan ei voi olla kukaan, koska sehän tarkoittaisi ettei olisi sukupuolisuutta lainkaan...
On nyt tainnut mennä kivet, kannot ja männynkävyt sekaisin ihmisolennon kanssa, vai mitä?
Petteri Söderman
Vieras

#410

19.10.2010 18:11

Niin kauan kun Suomen Evlut.Kirkko virallisesti tunnustaa edustavansa Jumalaa,joka Raamatun kautta on ilmoittanut itsensä,tulee Kirkon,sekä muitten päättäjien huolehtia siitä että avioliitto pysyy perinteisenä,vain miehen ja naisen välisenä instituutiona.

Muussa tapauksessa Suomi syyllistyy virallisesti julkiseen Jumalan pilkkaan,sekä aiheuttaa pahennusta monien Esim. Raamattua Jumalan sanana uskovien ihmisten keskuudessa,joka itse asiassa on sangen suuri kansanryhmä maassamme.Myös monien muiden ihmisten mielissä kyseinen homoseksualistinen taipumus on vähintäänkin luonnotonta.

Uskon hyvin vahvasti että jos tällainen ilmiö yleistyy, että osoitetaan hyväksytyksi,niin Jumala joka on kaiken Luoja ja hallitsija,jonka käsissä ja suunitelmissa on kansojen kohtalot aloittaa rangaistus toimen piteet tätä kansaa vastaan,silloin ihminen huomaa olevansa hyvin pieni ja voimaton,sekä huomaa että ei todellisesti ole tullut Jumalaa viisaammaksi.

Ihmisten kannat avioliittolakiin,ovat ne sitten Jumalan silmissä oikeita tai sitten vääriä,sillä ei ole mitään merkitystä jos kyseessä on ihmisen iankaikkisuus kohtalo,Raamattu osoittaa että me kaikki olemme syntiä tehneet ja olemme Jumalan kirkkautta vailla,vain Jumalan itsensä synnyttämä usko Poikaansa Jeesukseen Kristukseen takaa vapauden synnistä ja iankaikkisesta rangaistuksta,sen on aivan henkilökohtaisesti vastaan otettava Jumalalta itseltään,se on suurin lahja,se tietää rakkaus suhdetta kaikkivaltiaaseen,myöskin se sisältää sisäisen ymmärrykseen että Raamattuun on kirjoitettu kaikki etu käteen Maailman luomisesta Maailman tulevaan kohtaloon,kaikki siltä väliltä josta osa toteutunut ja vielä osa toteutumatta,kuitenkin Jumala on ilmoittanut Raamatussa toteuttavansa sanansa lopullisesti ja rutosti.

Minä pyydän hyvä ihminen ano häneltä rakkaus kohdallesi,että voit valita rakkauden totuuteen.
Èeva Viksten
Vieras

#411

19.10.2010 18:47

Emme halua samaa sukupuolta olevien avioliittoja
Vieras
Vieras

#412 Re: sori nyt vaan mut..

19.10.2010 19:52

#6: Sivula - sori nyt vaan mut.. 

Love is love, but our hevenly Fathers love is Agape love, not human love.

 


Vieras

#413 Miksi piispat pitävät totuutta vääryyden vallassa?

19.10.2010 19:59

Päivi Räsänen osoittaa todellista lähimmäisen rakkautta, kun kertoo asiat niin kuin ne ovat.
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/A2_Teema_Homoilta.htm

Ehkäpä myös meitä muistutetaan tuosta alemmasta kirjoituksesta.

"Opettaja, mitä minun pitää tekemän, että minä iankaikkisen elämän perisin?"
Niin hän sanoi hänelle: "Mitä laissa on kirjoitettuna? Kuinkas luet?"
Hän vastasi ja sanoi: "Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi
ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi ja
kaikesta mielestäsi, ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi."
Hän sanoi hänelle: "Oikein vastasit; tee se, niin sinä saat elää."

Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä.

Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta." Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa, sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut. Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa, koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt. Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi. Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
http://www.koivuniemi.com/cgi-bin/raamattuhaku/?hakuehto=roo+1
Minttu
Vieras

#414 Hohhoijakkaa..

19.10.2010 20:21

"Päivi Räsänen pitäisi saada eheyttämishoitoon ja panna elämään avioliitossa toisen naisen kanssa" - Tuollainen oli otsikkona Ilta-sanomien sivuilla. Miltäköhän tuollainen lausahdus kuulostaisi jos se olisi käänteismuodossa?

"(Joku homo) pitäisi saada eheyttämishoitoon ja panna elämään avioliitossa vastakkaista sukupuolta edustavan kanssa"

Jos jossakin lukisi juuri noin siitä tulisi aivan hirveä metakka, satavarmasti. Ihan kuin heterous olisi nykyään jotenkin huono asia?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

19.10.2010 20:26


Vieras
Vieras

#416 Re: Hohhoijakkaa..

19.10.2010 20:27

#414: Minttu - Hohhoijakkaa.. 

 

Tuo typerä komentti tuli sitten professori Esko Valtaojalta. -.-' huoh
veijo moilanen
Vieras

#417 avioliitto

19.10.2010 21:34

On miehen ja naisen välinen liitto.
Ilpo Piiroinen
Vieras

#418 Avioliiton tarkoitus

19.10.2010 21:47

on biologinen elämän/suvu jatkaminen. Minulle on sinänsä samantekevää kuka kenenkin kanssa asuu
Vieras
Vieras

#419 Re: Re: Homoudesta ...

19.10.2010 21:57

#56: Vieras - Re: Homoudesta ...

Kirjassa (Doreen Irwin/Olin noita), jossa noitana toiminut nainen tulee uskoon, hänestä ajettiin ulos riivaajia iso liuta, joista yhden nimi oli "lesbolaisuus". Lukenut kirjan monta kertaa. Ehkäpä homous todellakin on riivattu tila? Aika mielenkiintoista, jos näin olisikin. Laittaisi asian hiukan uuteen valoon.

Soile Niskanen
Vieras

#421 Luomistyön tarkoitus

19.10.2010 22:37

Lapsi tarvitsee äidin ja isän.
Vieras
Vieras

#422 Re: Hohhoijakkaa..

19.10.2010 22:37

#414: Minttu - Hohhoijakkaa.. 

 Sulta sitten meni ohi, että Valtaoja nimenomaan parodioi uskovia :D. Ja tuohtumusta aiheutti tismalleen samalla lauseella joka tulee uskovaisen suusta suit sait.

Hetero
Vieras

#423 Homoudesta valintana

19.10.2010 23:01

Te jotka kirjoitatte homouden oleavan valinta, huomatkaa, etteivät kaikki ihmiset ole tavallanne biseksuaaleja. Olen niin hetero kuin voi olla eikä minulla ole ollut seksuaalisuuteni suhteen ikinä minkäänlaista valinnan mahdollisuutta. En suostuisi ikimaailmassa edes suutelemaan samaa sukupuolta olevaa, muusta nyt puhumattakaan. En myöskään ole koskaan kokenut homoseksuaalisuutta itseäni uhkavaaksi.

Biseksuaalisuuteen kallellaan oleva kokee että homous voi olla valinta, koska biseksuaali pystyy ymmärtämään että jollakulla voi olla eroottisia tunteita kumpaakin sukupuolta kohtaan ja "valitseminen" on olemassa oleva mahdollisuus. Osa homoistakin voi toki olla biseksuaalisuuteen kallellaan, mutta samoin kuin heteroissa on janan ääripäässä olevia "täysheteroita", homoseksuaalisen janan päässä on varmasti myös "täyshomoja". Eikä täysheterolle tule mieleenkään olettaa että tällainen homo voisi valita seksuaalisuutensa saati sitten pakottaa ei-kiinnostavaan tai suorastaan vastenmieliseen sukupuolisuuteen.
Timo Roininen
Vieras

#424 Avioliitto

19.10.2010 23:19

Avioliitto on Jumalan säätämä miehen ja naisen liitto perheen perustamista varten. Perhettä siunataan sitten lapsilla. On todella härskiä puhua sukupuolisesti kieroutuneiden ihmisten avio-oikeudesta. Yhteiskunta kulkee kohti tuhoa jos perhe, joka on yhteiskunnan perusta, tuhotaan samaa sukupuolta olevien liittojen hyväksymisellä. Ei tule lapsia luonnollisesti joten ajatelkaa loput itse.....
Vieras
Vieras

#425 Re: Avioliitto

20.10.2010 00:43

#kulkee kohti tuhoa jos perhe, joka on yhteiskunnan perusta, tuhotaan samaa sukupuolta olevien liittojen hyväksymisellä. Ei tule lapsia luonnollisesti joten ajatelkaa loput itse..... 

Avaapas meille yksityiskohtaisesti ja käytännönläheisesti tämän prosessin vaiheet. Voin auttaa: minkälainen on tämä tuhoutunut yhteiskunta? Miten tuho etenee? Vaiheessa yksi...?