Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Kommentoitu viesti


Vieras

#32

07.09.2010 15:39

Ei se niin ihme ole, että tämän maailman ihmiset omassa viisaudessaan tälläisia lakeja haluaisivat mieleisekseen.
Järkyttävintä on, että ne henkilöt ja etupäässä vaikuttajat, joiden pitäisi näyttää Jumalan Sanan mukaista tietä , ovatkin viemässä paimennettaviaan harhaan ja täysin kieltävät perusasioista lähtien raamatun auktoriteetin.

Tälläisten henkilöiden ja etupäässä vaikuttajien ja johtajien tulisi sanoutua julkisesti irti kristinuskosta ja kristityn nimestä ja edustamasta kristinuskoa. Sillä he ovat käytännössä jo sen kieltäneet. On pelkkää surkuhupaista farssia edustaa sellaista mihin ei kuitenkaan uskota eikä luoteta.
Näin ajattelevat muös ne jotka eivät kristinuskon piirissä ole.

Tämä asia ei rajoitu pelkkään avioliitto käsitteen ja instituution romuttamispyrkimyksiin, vaan myös kristinuskon perus asioihin , Jeesuksen Jumaluuten ja Raamatun arvovaltaan jne.

Ne jotka homo/lesbo suhteita tahtovat harrastaa, heillä on jo parisuhdelaki , he voivat kenenkään estämättä riettauttaan harrastaa, ja se pitää riittää. Sellaista meininkiä ei koskaan voi rinnastaa miehen ja naisen väliseen aviosuhteeseen, jota termi avioliitto tarkoittaa.

Ja on huomioitavaa, ettei homoseksuaalisuuden harjoittaminen ole kuin yksi Jumalan Tahdon vastainen asia raamatussa sukupuoliasioissa.
Se on vain yksi monen muun asian joukossa jotka Jumala nimenomaisesti on kieltänyt.
Siihen kuuluu miehen ja naisen avioliiton ulkopuolinen seksi, avioliiton elinikäisyys jne.

Tiedämme kaikki, ettei monikaan onnistu täydellisesti näillä alueilla, ja taisteluja jokainen joutuu käymään ja harva tappioitta selviää, jos ei muualla niin ajatusmaailman tms tasolla. Siksi on olemassa armo, joka ei ole laastari paiseen päälle vaan voima ja mahdollisuus aloittaa alusta, ja joka vilpittömästi pyrkii totuuteen , myös varmasti saa voimaa voittaa , itse henk kohtaisesti olen myös tätä apua saanut kokea.

Tämä apu ja todellinen tie todelliseen elämään on auki jokaiselle Jeesuksessa Kristuksessa, ja se ei tee poikkeutta homo/lesbo seksin harjoittajan kohdalla, myös hänellä on mahdollisuus päästä vapaaksi synnistään. Niitäkin ihmisiä on.

Ja tällä asialla ei ole tekemistä homo/lesbo seksin harjoittajien tuomitsemisella tai vihaamisella vielä vähemmin.
Raamatun Lähimmäisen rakkauden ja suvaitsevaisuus kehoituksien kanssa tällä asialla ei ole myöskään vähäisimmässäkään määrin tekemistä.
Raamatun mukaan todellista lähimmäisen rakkautta on pysäyttää ne jotka tuhon ja turmion tietä kulkevat.

Lisäksi tämä on hyvä testi poliitikoille , kuka on todellista valtiomies ainesta ja kuka äänestäjiä ja yleistä mielipidettä nuoleskeleva vallanhimoinen pyrkyri. Todellinen valtiomies näkee sen mikä on kansalle parasta silloinkin kun kansa luulee toisin, ja pysyy kantansa takana vaikka se maksaisikin . Lopulta tälläinen henkilö tulee kuitenkin tekemään tehtävänsä, jolla on todellista merkitystä. Populistit eivät aiheuta kuintuhoa.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#68 Re:

2010-09-11 09:40:35

#32: -  

 Hei, Oli ihana lukea tekstiäsi, kun itse ajettelen samoin,  harmittavinta on että he jotka ovat joutuneet väärän seksuaalisuuden hurmaan eivät näe, sumeilta silmiltään totuutta, siksi he luulevat toimintojaan rakkaudeksi.  Lapsia todella käy sääli jos joutuvat tälläisiin perheisin. Koska lapset viattomuudessaan uskovat aikuisia ja heidän tapojaan, hehän vain luulevat että "vanhemmat" rakastavat toisiaan eivätkä näe siinä mitään pahaa (ehkä ennenkun oma murrosikä alkaa..), mutta kun miehen tai naisen malli puuttuu, puuttuu samalla se sisäinen malli joka tuo tasapainoa. Pyrippä politiikkaan, olen varma äänestäjäsi, jos vain nimen tietäisin :)

T, Mervi kolmen pojan äiti Hki