Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#68 Re:

11.09.2010 09:40

#32: -  

 Hei, Oli ihana lukea tekstiäsi, kun itse ajettelen samoin,  harmittavinta on että he jotka ovat joutuneet väärän seksuaalisuuden hurmaan eivät näe, sumeilta silmiltään totuutta, siksi he luulevat toimintojaan rakkaudeksi.  Lapsia todella käy sääli jos joutuvat tälläisiin perheisin. Koska lapset viattomuudessaan uskovat aikuisia ja heidän tapojaan, hehän vain luulevat että "vanhemmat" rakastavat toisiaan eivätkä näe siinä mitään pahaa (ehkä ennenkun oma murrosikä alkaa..), mutta kun miehen tai naisen malli puuttuu, puuttuu samalla se sisäinen malli joka tuo tasapainoa. Pyrippä politiikkaan, olen varma äänestäjäsi, jos vain nimen tietäisin :)

T, Mervi kolmen pojan äiti Hki

Vastaukset

Vieras
Vieras

#69 Väärin, väärin ja väärin

2010-09-11 09:53:32

#68: Vieras - Re:  

 Homojen ja lesbojen lapsia on tutkittu runsain määrin, ja kaikkien tutkimusten lopputulema on se, että homojen ja lesbojen lapsista tulee ihan tavallisia, kaikin puolin. Heistä tulee seksuaalisuudeltaan heteroja/homoseksuaalisia ihan samassa suhteessa kuin muusta västöstä. Ymmärrättekö! Sateenkaariperheessä kasvaminen ei tarkoita sitä että lapsesta tulee itse homoseksuaalinen. Homot ja lesbot syntyvät ihan tavisheteroperheisiin, mikä jo kertoo siitä että kyseessä on synnynnäinen asia. Lisäksi homojen ja lesbojen lapset eivät voi mielenterveydeltään YHTÄÄN sen huonommin kuin muut lapset. Jos jotain eroa on löydetty, se on ollut positiiviseen suuntaan, esim. hedelmöityshoidoilla aikaansaadut lesbojen lapset tuntuvat kehittyvän pikkuisen normitasoa onnellisemmiksi, epäilemättä siksi että vanhemmat ovat todella sitoutuneita vanhemmuuteen. Jos lapsilta itseltään kysyy, hyvin usein viesti on se, että muut lapset ei kiusaa, mutta ikävää palautetta tulee aikuisilta (!!!). Tässä olis tämänkin adressin allekirjoittajille monelle peiliin katsomisen paikka.

Vieras
Vieras

#71 Ihmetellä täytyy

2010-09-11 10:06:46

he luulevat toimintojaan rakkaudeksi

 Miten aikuinen ihminen voi puhua kahden ihmisen rakkaudesta tällä lailla? Homot ja lesbot ovat ihan tavallisia ihmisiä, heillä on vain hieman toisenlaiset seksuaaliset mieltymykset kuin muulla väestöllä. Ja jos ruvetaan katsomaan noita seksuaalisia mieltymyksiä tarkemmin, ne eivät eroa heteroväestöstä lainkaan. Ihan _tismalleen_ samoja asioita tehdään myös heteroitten makuuhuoneissa. 

Ja mitä tulee rakkauteen, homot ja lesbot ovat ihan samanlaisia kuin muutkin ihmiset. He pystyvät ja haluavat rakastaa, haluavat seksiä, pystyvät sitoutumaan parisuhteeseen. Se jos mikä on TERVEEN psyyken ja seksuaalisuuden merkki. Sairasta tai ongemaista seksuaalisuutta on sellainen, josssa ei pystytä luottamaan ja nauttimaan seksistä, käytetään toisia hyväksi, ollaan seksuaalisesti holtittomia, ei pystytä sitoutumaan suhteeseen. Pyrkimällä parisuhteeseen homoja ja lesbot nimenomaan haluavat tukea omaa tervettä seksuaalisuuttaan. Ja kyllä se kuulkaa on  niin päin, että jos homot ja lesbot eivät pystyisi rakastamaan toista ihmistä ja toivoisi voivansa perustaa perhettä, SILLOIN he olisivat luonnottomia ja pelottavia ihmisiä. Eivät tällaisena syvästi inhimillisenä.