Eroon EU:sta.

Kommentoitu viesti

En kunnioita enkä kumarra vääryyttä

#12 Re: Tehdään tahallisia haittaavia huijaukseen perustettuja päätöksiä

28.11.2011 23:00

#5: -

Eu super-huijaus aika on nyt loppu. Kyllä kansalla tietoa tarpeeksi, miksi tätä järjettömyyttä hyysätään ja mitä hyötyjä siitä eräät valitut tahot saavat.

Kertokaa vaan ihan rehellisesti ja suoraan kansalle, mitä olette tekemässä maailman kansojen kustannuksella eliitti ryhmienne eduksi.

Kaikki tietävät salaisuutenne, kuin myös sen, miten aiotte viedä salassapidetyt suunnitelmanne omien konstienne mukaisesti päätökseen.

Keinottelut, super valehtelut (mitä törkeimmät olivat teokonne ja valheenne, sitä vähemmän kansalaisiet kykenivät uskomaan hirmujen "totuuksiin").

Tiedätte jo kuitenkin, että kansat tietävät kenen puolella seisotte ja ettei kansa saa oikeuksia seistä omien perusoikeuksiensa vaatijana.

Muille kansoille muistutatte niiden kuitenkin ensisijaisesti kuuluvan, jopa moninkertaisina.. kuhan eivät ole suomalaisia?

Te olette valanne kansalle vannoneet virkavelvollisuuksienne nimissä, miksi väärä vala olisi tänä päivänäkään mitätön rikos??

Se ON Rikos!

EU toimii myös räikeän rikollisesti, koska ei  noudattanut allekirjoitettuja sopimuksissa sovittuja sääntöä.

Eduskunta  toimijoineen, ei ole lakien mukaan eliiitin, eikä kansainvälisten valtioiden välisen pankkiliikenteen- eikä näiden suur-omistajien pankkiirien yleinen rahankeräyslaitos, jota rahoitetaan kansalaisten verovaroin. He jotka maksavat ova niitä, joille ei suoda enää elämää ei ihmisyyttä eikä edes ihmisoikeuksien vähimmäisiä loikeuksia.

Vastaukset

Katsomme.

#20 Re: Re: Tehdään tahallisia haittaavia huijaukseen perustettuja päätöksiä

2011-12-18 05:29:17

#12: En kunnioita enkä kumarra vääryyttä - Re: Tehdään tahallisia haittaavia huijaukseen perustettuja päätöksiä 

 Soinihan sanoi eduskunnan istunnossa, että te olette rikollisia koska olette tehneet  EU:n lakeja vastaan ja Suomen perustuslakiavastaan antaessanne määräysvallan EU:lle tai vastaavalle hallintoelimelle 21. 10. 2011.

Voiko kukaan toisin väittää??

Löytyy : Eduskunta sivuilta.

Meillä EI ole enää päätäntävaltaa.

Luupäät eivät tätä tajua. Vuoden alusta kun iskee voimaan Kataisen ja Urpilaisen leikkaukset, puhumattakaan siitä kahdenkuukauden päästä lisäleikkaukset jotka ojat kaksinkertaiset, että velkamaille olisi rahaa.

Minkä ihmeen takia Suomen on maksettava aivan outoja lainoja?

Siksikö, että jotkin pojan nulkit koittaa olla kansalaisten etujen ajajia?

Kehottaisin kansalaisia ottamaan selvää tuosta Bielbegin kokouksesta missä meidän "edustajamme" ovat käyneet.

On karmeaa luettavaa niistäkin sieltä tihkuneista tiedoista.

Se on se uusi maailman järjästys.

Ottakaa itse  selvää.