Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#104 Re: Mitä tarkoittaa tuo SN avioliitto?

11.09.2010 22:42

#97: Heikki Martikka - Mitä tarkoittaa tuo SN avioliitto? 

No, tämmöinen pelottelutaktiikka on tietysti tehokas, koska se aiheuttaa ihmisissä primitiivireaktion. Mihin tämä kaikki johtaa?! Nythän meidän on kohta pakko hyväksyä pedofiilit ja nekrofiilit ja eläimiinsekaantujat!! Kun näitä pysähtyy hetkeksi kiihkottomasti miettimään, huomaa ettei näillä uhkakuvilla ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Olen palstaillut vuosia nimettömällä tavallisten äitien keskustelupalstalla, jossa ei todellakaan kaihdeta tuoda esiin asioita jos siltä tuntuu. Mutta silti ei koskaan, ei kertaakaan ole näiden vuosien aikana kukaan tuonut esille, että haluaisi harrastaa seksiä sisaruksensa, koiransa tai ruumiin kanssa. Sellaista populaatiota, jota tämmöinen houkuttaa, ei yksinkertaisesti vain ole siinä mitassa, että siitä olisi mahdollista muodostua minkäänlaista kansanliikettä. Tai ehkä nämä ihmset sitten löytyvät suurina massoina uskovaisten parista, koska huoli siellä tuntuu olevan aiheesta kova ;). Homoseksuaalisella parisuhteella sen sijaan on pitkä historia, heitä on ollut aina sellaisia määriä, että on ollut ylipäänsä mahdollista syntyä kansanliike asian hyväksymiseksi. Homoseksuaalisuus on olemassa ilmiönä, joku sisariin sekaantuminen ei käytännössä ole, ja jos on, se on osoitus perheen sisäisistä ongelmista, jotka myös aiheuttavat osallistujilleen huomattavia psyykkisiä ongelmia, toisin kuin homous.

Pedofiilejä ei tarvitse hyväksyä koskaan, koska he aiheuttavat lapsille niin kamalaa vahinkoa. Homoudesta ei ole haittaa kenellekään, ei homolle eikä partnerille, joten näitä on ihan turha rinnastaa.

Ainoa "kauhukuva" missä näen edes jonkinlaista toteutumisen potentiaalia ovat polyamoriset suhteet. Toisaalta myöskään näistä ei ole olemassa samanlaista traditiota länsimaissa kuin homoilla. Hassua kyllä, tällä maailmanlaidalla ja muuallakin ilmiö tuntuu liittyvän lähinnä - ironista kyllä - tiukasti Raamattuun tukeutuviin yhdyskuntiin, kristillisiin tai muihin. Ja jos taas mennään äitipalstoille, kyllä siellä suurempi huoli on partnerin pettäminen kuin se, että voi kun ei kehdata näyttäytyä kolmestaan :). Näyttäisi siltä, että ihminen on aika lailla luontaisesti yksiavioinen. Ja joka tapauksessa tämä(kään) asia ei liity mitenkään homoihin, eikä sitä voida kipata heidän vastuulleen. Tyyliin vai vielä pitäisi orjat vapauttaa - kohtahan tässä pitää eläimetkin vapauttaa kaduille yksin hortoilemaan! Mihin tämä kaikki vielä johtaa?!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#107 Re: Re: Mitä tarkoittaa tuo SN avioliitto?

2010-09-11 22:59:25

#104: Vieras - Re: Mitä tarkoittaa tuo SN avioliitto?  ... että haluaisi harrastaa seksiä sisaruksensa, koiransa tai ruumiin kanssa ...

Mihin muuten tässä kohdin unohdit pedofiilit? Kuten olemme viimevuosina saaneet aina vaan useammin lukea, ovat nämä tapaukset yleistyneet, eikö totta? Sitä en tiedä kuinka pitkät "traditiot" asialla on.

Suvaitsevaisuus, kuten nykyään on muotia sanoa, on siitä mielenkiintoista, että se on aina subjetiivinen näkemys. Suvaitsemattomuuden puutteestahan uskovaisia usein syytetään ja yritetään tämä asia vielä sekoittaa raukkauteen tai suvaisemattoman kohdalla sen puutteeseen. Tosiasiassa näillä asioillahan ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa eikä suvaitsevaisuus ja rakkaus ole synonyymejä toisilleen, vai mitä mieltä olette lapsenne kasvattaneet.

Suvaitsevaisuuteen kuulen usein myös vedottavan homokeskusteluissa. Pitäisi suvaitsevaisuuden nimissä hyväksyä homoavioliitot jne. Mitä seuraavaksi pitää hyväksyä suvaitsevaisuuden nimissä. Lapsiavioliitot, vanhemman ja oman lapsen välinen liitto? Suvaitsevaisuus äärimmillään johtaa siihen, että kaikki asiat pitäisi hyväksyä.

Joku varmaan pian sanoo, ettei nyt sentään kaikkia asioita pidä suvaita. Missä sitten menee se suvaitsevaisuuden raja ja kuka sen määrittelee?