Vetoomus am Sergein palauttamiseksi Valamon luostarin johtajaksi

Kommentoitu viesti

Maritta Koskinen

#682 Perustelu viestien poistamiselle

22.12.2011 16:38

Poistin viestit, koska sain KS Joensuun piispa Arsenilta seuraavan 29.11.2011 päivätyn kirjeen:

"Armoa ja rauhaa!
Valamon Kristuksen kirkastumisen luostarin johtokunnan nimissä ilmoitan, että teille asetettin 28.11.2011 kolmen vuoden porttikielto luostariin. Syynä tähän on internetiin aloittamanne adressi, jonka kommenttiosan loukkaavat ja luostaria vahingoittavat kirjoitukset jätitte siistimättä.

Teidän toimenne nähdään luostarissa ulkopuolisen tahon pyrkimyksenä puuttua yhtäältä arkkipiispan ja toisaalta luostarin johtokunnan ratkaisuihin, jotka eivät maailmassa asuville kuulu. Luostarin toimintaa ohjaa kirkkojärjestys ja luostarin ohjesääntö eikä ulkopuolisten maailmallinen toiminta. Alulle panemanne adressi häpäisi aiheetta luostaria ja vahingoitti Valamon mainetta.

Luostarille myönteisempää asennetta ja rakentavampaa toimintaa taholtanne toivoen,

Piispa Arseni
Valamon Kristuksen kirkastumisen luostarin vt. johtaja"

Vastaukset

OD Tiina

#683 Re: Perustelu viestien poistamiselle

2011-12-27 21:06:03

#682: Maritta Koskinen - Perustelu viestien poistamiselle

Valitettavaa on se että ortodoksien rahat kelpaavat luostariin "yhteisen" nimessä, mutta sitten loput onkin asiaa "ei kuulu teille kenellekään". Uskon että sananvapaudesta sanktiointi iskee tuhdimmin luostarin omaan nilkkaan.

Marri Penna

#715 KYSYMYS MARITTA KOSKISELLE

2012-01-14 21:11:48

#682: Maritta Koskinen - Perustelu viestien poistamiselle

Olen julkisesti omalla nimelläni pyytänyt, että poistat  nimeni listalta. Miksi et ole tehnyt tätä?  Luin ennen allekirjoitusta listan yläosassa olevan tekstin josta ilmenee, että tällainen mahdollisuus on olemassa. Tähän luottaen ajattelin, että koska en voi tarkoin tietää  kaikkia asian taustoja tms. minulla on vielä  mahdollisuus perua allekirjoitukseni. Allekirjoitusten perässä on teksti: ´Ehdota poistoa`Kun tähän kohtaan klikataan on vastauksena: `Kiitos ehdotuksestasi`Nimeni ei kuitenkaan poistu. Katson, että omistan henkilöni ja nimikirjoitukseni ja vain minulla on oikeus päättää miten niitä käytän.

Olisi korrektia edes vastata kun on kyseessä toisen henkilön  nimen käyttö vastoin hänen tahtoaan.

Jollen saa vastaustasi tähän kysymykseen otan yhteyttä juristiin.

 

Marri Penna

Tässä sähköpostiosoitteeni. Odotan sinun ottavan yhteyttä.

marri.penna@gmail.com