VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

2 x KKK

#490 Re: Re: Re: Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin

29.12.2011 13:36

#489: Teppo - Re: Re: Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin

Menikö Teppo ohi?

"Niin, ja jos sudet kerran saisivat toteuttaa luontoaan, niin miksei sitten ihmisetkin? MIKSI susi olisi tärkeämpi kuin ihminen?"

Se oli kysymys susi-ihannoijille heidän logiikkaansa mukaellen. Heille, joiden mielestä suden pitää saada olla myös susi pahimmillaan. Samalla logiikalla miksei ihminen saa olla sitten ihminen pahimmillaan.

En sanonut, että pitää olla tinkimättä asioista, jotta ihmislaji selviää vielä seuraavallekin vuosituhannelle. En tosin ole sitä mieltä, että suden pitäisi meitä alkaa harventamaan...

Vastaukset

Teppo

#492 Re: Re: Re: Re: Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin

2011-12-29 13:47:42

#490: 2 x KKK - Re: Re: Re: Maalaistollot voisivat muuttaa turvareservaattiin 

 Ihminen on jo mennyt aika paljon rajojensa yli 7 miljardin ihmisen jatkuvasti kasvavalla väestömäärällä. Suomi on yksi Euroopan viimeisiä kolkkia joissa on ollut tilaa suurpedoille. Suurpedot ovat siis antaneet jo siimaa tolkuttomasti. Ihmisten pitäisi antaa hieman siimaa sillä että asuisivat hieman keskitetymmin ja ajaisivat sudet pois näistä asumiskeskittymistä. Jos itse muuttaa keskelle korpea 10 km:n päähän lähimmästä naapurista on turha valittaa jos seudulla on susia. Mihin sudet voivat enää tältä alueelta paeta?