Ilotulitteet pois vapaakaupasta

Kommentoitu viesti

Ellunkana

#109 Miettikääpä...

30.12.2011 09:02

että kuinka kiva se olisi, kun olisi sellaista kansanjuhlan tuntua, kun ihmiset kokoontuisi yhteen paikkaan katsomaan ilotulitusta, jonka järjestää AMMATTILAISET, jotka ovat selvinpäin ja osaavat niitä käsitellä asianmukaisesti. Ja voisi olla kaksi näytöstä pikkulapsille vaikka 20.00-21.00 ja sit 24.00-01.00 muille. Järjestäjät voisi halutessaan olla vuoronperään jokin kauppa- liikekeskus tms... vaikkapa kaupungin vuoden yrittäjä tittelin saava lafka. Mikä estää pientä musisointia myös järjestettäväksi pienimuotoisesti odotellessa. Ei varmaan kovin vaikeaa järjestää kaupungeilla tämmöisiä asioita...luulisin. Siinä säästyttäisiin monelta murheelta ja silti mistään ei jäisi paitsi :)

Vastaukset

Tulittaja

#119 Re: Miettikääpä...

2011-12-31 21:02:02

#109: Ellunkana - Miettikääpä...

Jää paitsi. Uutena vuonna iloni on ollut aina se, että olen itse päässyt räjäyttelemään.

En ole koskaan pelleillyt, aloitin tulittelut tänään tasan 18:00 ja onnettomuuksia ei ole tapahtunut kertaakaan. 
Asun myös sen verran landella, että naapuritkaan ei häiriinny.  80€ satsi tuli ostettua ja sillä sai muutaman ison patapommin ja pari lootallista ilmatykkejä. Ei paha hinta kerran vuodessa tuhlattavaksi.

Tulituksien vastustajat ja juuri tälläisten turhien adressien tekijät eivät osaa nähdä tätä asiaa rehellisten ja asiallisten tulittajien näkökulmista. Aina on idiootteja ja vaikka olisi mitkä rajoitukset nii aina ne saa tyhmyydellään tuhoa aikaiseksi. Oli se sitten rattijuopumus, ilotulitteiden väärinkäyttö, kännitappelut tai muu epämääräinen toiminta.