VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti


Vieras

#984

09.01.2012 00:03

Laumanvartijakoirat avuksi kotieläintiloille. Ko. Koirien kaikki kulut verovähennyksiin. Susi vahingoista saatava kattavat korvaukset. Myös syrjäkylillä/maaseudulla turvattava lasten koulumatkat ja mahdollisuus leikkiä pihalla ilman pelkoa pedoista. 2007 pihalta sudet veivät meillä pässi pojan klo.14, raatelivat ja söivät vain 40m lapsen leikkimökistä. Jatkoivat kohti ala-astetta joka sijaitsee 380m pihastamme. Mitä kaikkea olisi huonolla onnella voinut tapahtua, ei tarvitse paljon mielikuvitusta käyttää!

Vastaukset


Vieras

#986 Re:

2012-01-09 10:44:39

#984: - Laumanvartijakoirat avuksi kotieläintiloille. Ko. Koirien kaikki kulut verovähennyksiin. Susi vahingoista saatava kattavat korvaukset. Myös syrjäkylillä/maaseudulla turvattava lasten koulumatkat ja mahdollisuus leikkiä pihalla ilman pelkoa pedoista. 2007 pihalta sudet veivät meillä pässi pojan klo.14, raatelivat ja söivät vain 40m lapsen leikkimökistä. Jatkoivat kohti ala-astetta joka sijaitsee 380m pihastamme. Mitä kaikkea olisi huonolla onnella voinut tapahtua, ei tarvitse paljon mielikuvitusta käyttää!

Nuo laumanvartijat ovat vähän huono idis sikäli että niillä tahtoo olla huonosti koulutettuina vähän samanlaisia oireita kuin susillakin eli saa pelätä ettei käy kimppuun. Maailmalla on kuollut ihmisiä noiden hyökkäyksissä(kuten susienkin). Ethän tahtoisi samaa tapahtuvaksi suomessa? Kaikilla ihmisillä ei ole kykyä toimia koiran kanssa, enempää kasvattajana tai omistajana, eikä myöskään yllättäen sellaisen kanssa nenäkkäin joutuessaan, joten tämä mahdollisuus on todellinen.

Uskoisin että enemmistö ei haluaisi joutua enempää suden kuin laumanvartijankaan raatelemaksi. Joten ehkä paras kuitenkin on että lyijyllä osoitamme herranpelkoa sushukkasille että tietävät pysyä korven kätköissä.