Aviorikos kriminalisoitava uudelleen rikoslakiin

Kommentoitu viesti

Monintavoin hyvin surullista.

#5 Aviorikos

15.01.2012 22:59

Aviorikokset ovat johtaneet uusiin niinsanottuihin uusioperheiden muodostamisiin.Samalla erittäin riitaisiinihmissuhteisiin ja vihapuheisiin ja tekoihinkin,joissa on paljonkin selvittelyä monin eritavoin.
On yritetty jopa perintölakeja muuttaa,siten että osa lapsista jätettäisiin perintölain ulkopuolelle.(samalla puhutaan tasa-arvosta)
Kuinka paljon on voitukaan puhua esim. entisten pääministerien Lipposen,Vanhasen puolisoista tai nasystävistä,sekä surullisen kuuluisista Nykäsen naisseikkailuista.

Vastaukset

Mk

#10 Re: Aviorikos

2012-01-16 09:55:56

#5: Monintavoin hyvin surullista. - Aviorikos

Hei ja kiitos kommentista.

 

Itse olen erittäin huolissani myös näistä uusioperheistä ja heidän ihmissuhteidensa terveellisyydestä etenkin lapsille. Myös edelliset puolisot kärsivät todennäköisesti tilanteesta. Ei tietenkään aina. Lastensuojelu ei pysty puuttumaan alati yleistyviim mielenterveysongelmiin nuorilla, koska heidän emotionaalinen koti on niin rikkonainen ja ristiriitainen näiden pettämisien ja sitä kautta usein avioerojen ja uusioperheiden kautta. Tätä ongelmaa ei uskalleta nostaa yhteiskunnassa esille, koska ketään "ei saa omistaa" Huh...