VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

NYT RIITTÄÄ - projekti

#1666 LÄHETIMME VAATIMUKSEN MINISTERIÖÖN:

25.01.2012 12:24

LÄHETIMME VAATIMUKSEN MAA - JA METSÄTALOUSMINISTERIÖÖN:
(25.12.2012): http://www.voittajakennel.com/VAATIMUSMINISTERIOON.htm

Vastaukset

Eränkävijä

#1670 Re: LÄHETIMME VAATIMUKSEN MINISTERIÖÖN:

2012-01-25 14:11:02

#1666: NYT RIITTÄÄ - projekti - LÄHETIMME VAATIMUKSEN MINISTERIÖÖN:

Teidän  vaatimuksenne on asiallisesti perusteltu ja muutenkin korrekti. Sisällöstä olen luonnollisesti  täysin eri mieltä. Asiaanne auttaisi ja uskottavuuttanne  lisäisi jos  saisitte pidettyä herjaavat kannattajanne kurissa. Asiattomat presidentinvaaleihin liittyvät kommentit ja solvaukset  ovat loukkaus Haavistoa ja hänen kannattajiaan, mutta varsinkin Niinistöä kohtaan. Suurinta mahdollista Niinistön reilun vaalikampanjan sabotointia. Mikäli haluatte esiintyä rakentava susipolitiikan kritisoijana poistakaa ihmeessä allaolevat  koko ryhmän  motiivit kyseenalaistavat sepustukset  pois. Se on parempi kaikkien kannalta ja varsinkin teidän. Ystävällisin  rakentavin terveisin Eränkävijä

Nyt menikin valinta tosi hankalaksi. valitakko maan äidiksi runoileva porilaistyttö, joka saattaisi jopa valtakaudellaan putkauttaa "uuden ääniharavan" Mäntyniemeen, vai valitsisiko ecuadorilaisen hotelllinrattopijan, minkä hyväsydämminen suomalainen homo namusetä on "kurjuudesta" pelastanut. Kylä...kylä...kylä..kyllllä on vaikeaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mitenkähän tuo ulkopolitiikkka. Kummankohan ehdokkaan kanssa Putin menisi Kultarannan kuuluisaan saunaan? Tai kummankohan ehdokkaan kiinalaiset, japanilaiset ym. Kauko-Idän poliittiset johtajat jättäisivät kättelemättä viralllisissa tilaisuuksissa, jotta on uskottavuus ei kerralla romahtaisi?

Kyllä on elämä tehty äänestäjäraukallle vaikeaksi. Ja kaiken tämän päänvaivan joku  menee vielä ampumaan pannotetun kulkukoiran sutena. Ruoja minkä teki.