Turkistarhaus kiellettävä!

Kommentoitu viesti

norpannahka-asunainen

#481 turkis on in

26.01.2012 10:26

Blue uuden työn etsiminen ei olekkaan niin helppoa eli turkistarhaus jatkukoon ja se että suomalaista turkista ostettaan kertoo vaan siitä,että täällä eläimet on hoidettu hyvin:) niin ja miksi ette vastusta esim lehmien pitämistä navetoissa tai rapujen keittämistä eläviltä. Kun aikoinaan kävin kutosluokkalaisetn kanssa turkistarhalla ja teurastamolla olivat he kovasti kiinnostuneita:D:D:D

Vastaukset

Blue

#484 Re: turkis on in

2012-02-03 15:02:12

#481: norpannahka-asunainen - turkis on in

 

"niin ja miksi ette vastusta esim lehmien pitämistä navetoissa tai rapujen keittämistä eläviltä." noh,ainakin minä monikossa vastustan itseasiassa kyseisiä asioita, mutta tässä keskustelussa on kyse turkistarhauksesta, joten en tuonut asiaa esille. Anteeksi epäselvyys. Ja ihan offtopiccina, itse aloin kasvissyöjäksi juurikin käytyäni ala-aste ikäisenä navetassa, jossa eläimiä pidettiin tosin suht hyvin, mutta silti elävien lehmien näkeminen aiheutti kysymyksen, onko oikeutettua tappaa järjestelmällisesti eläimiä? Turkistarhaus taas tunnetusti ja todistetusti on poikkeuksetta täysin julmaa ja kohtuutonta. Mainitsemasi uuden työn hankkimisen vaikeus johtuu mielestäni suurimmaksi osaksi työnhakijan koulutuksen tai motivaation puutteesta. Molemman asiat ovat korjattavissa.

ps. norppannahka-asunainen ja muut, en jatkossa välttämättä aio kiistellä kanssanne internetin ihmemaailmassa koska saattaa olla parempaakin tekemistä joten omasta puolestani lopetan keskustelun tähän.