Vastustamme oikeuden päätöstä palauttaa amerikanbulldoggi, sitä parvekkeelta roikottaneelle omistaja

Kommentoitu viesti

Eva Date
Vieras

#23 Ketjulla viisi tuntia kuristaminen on vain lievää kuritusta oikeuden mielestä!!!

28.10.2010 01:12

Sittenhän samaa asiaa voitaisiin alkaa soveltamaan ihmisiin. Eikö? Kun jos se on vain kertaluontoista (5 h) niin eihän se nyt ole vakavaa.
Nyt hyvä oikeudenlaitos. Mitä jos todella olisitte nimenne veroinen. Mutta ei. Ehdotankin että Suomen oikeudenlaitos nimettäisiin uudestaan. SETY eli sadististen eläinrääkkääjien tukiyhdistys olisi oikein sopiva nimitys tälle epäoikeudenlaitoksellemme.
Kiehun raivosta!!!!

Vastaukset

Juho Paavisto
Vieras

#572 Re: Ketjulla viisi tuntia kuristaminen on vain lievää kuritusta oikeuden mielestä!!!

2010-10-29 11:44:38

#23: Eva Date - Ketjulla viisi tuntia kuristaminen on vain lievää kuritusta oikeuden mielestä!!!

Täysin samaa mieltä kanssasi. Naapurin soitostakaan ei poliisi viitsinyt itse tulla paikalle vaan piti lähettää eläinsuojelija, no tyhjää parempi sekin. Lähipiirissäni on käynyt samalla tavalla että kun eräs tuttuni soitti poliisille kun koiraa oli kidutettu niin sanottiin vaan että "meillä on tärkeämpääkin tekemistä kuin eläimet". No tämä soittaja oli sitten sanonut että mitäs jos hän menisi ovesta sisään ja kiduttaisi sitä eläinrääkkääjää niin poliisi siihen että "no tottakai me silloin tullaan!" Tollasia ne poliisit on ja oikeusjärjestelmä. Ei normaali ihminen kohtele eläintä noin mutta oikeuden mielestä näköjään näin on.

Raivostunut eläinten ystävä
Vieras

#719 Re: Ketjulla viisi tuntia kuristaminen on vain lievää kuritusta oikeuden mielestä!!!

2010-10-31 20:07:36

#23: Eva Date - Ketjulla viisi tuntia kuristaminen on vain lievää kuritusta oikeuden mielestä!!!

Olen täysin samaa mieltä.....Mistä sinne oikeuslaitokseen löytyy näitä tunteettomia tyyppejä, joita eivät eläinrääkkäystapaukset liikuta ja jotka eivät toteuta eläinsuojelulakia.  Ja miksi siellä on niin paljon miehiä...Antavat alaikäisen hyväksikäyttäjillekin ihan mitättömät rangaistukset. Ovatko nämä päätökset muka oikeutta. Kaikille eläinrääkkääjille ehdottomasti elinikäinen eläimenpitokielto!!!!! Muu ei auta. Herätkää siellä oikeuslaitoksessa vihdoinkin.