Vastustamme oikeuden päätöstä palauttaa amerikanbulldoggi, sitä parvekkeelta roikottaneelle omistaja

Kommentoitu viesti


Vieras

#102

28.10.2010 11:05

"Mies haki koiransa pois kumppaniltaan, ja päätti laittaa koiran kuriin, sillä miehen mukaan koiralle pitäisi näyttää sen paikka, koska muuten eläin ottaisi isännän paikan. Koira kun meni muun muassa ovesta miehen edellä ja yritti hypätä sohvalle. Mies kuritti koiraansa, jolloin koira näykkäsi omistajaansa.

Näykkäisystä raivostunut mies päätti rankaista koiraa, ja hän ripusti lemmikkinsä roikkumaan parvekkeen kaiteesta metallisella kuristuskettingillä, niin että koiran takajalat osuivat niukasti maahan. Kuristuskettinki painoi pahoja jälkiä koiran kaulaan ja koiran nahka meni rullalle.

Naapuri ilmoitti asiasta poliisille, mutta poliisi ei tilanteeseen puuttunut vaan lähetti paikalle eläinsuojeluviranomaisen, joka kävi toteamassa rääkkäyksen.

Mies ei tyytynyt vain Muffen rääkkäämiseen vaan hän alkoi uhkailla Turun kaupungin eläinlääkäriä, joka oli määrännyt Muffelle hoitoa sen hyvinvoinnin turvaamiseksi. Poliisin päätöksellä koira takavarikoitiin ja sijoitettiin koirahoitolaan. Mies kysyi eläinlääkäriltä, haluaako tämä pitää lapsensa vai saako hän koirat takaisin.

Eläinlääkäri ilmoitti uhkauksesta poliisille, joka otti uhkailijaan yhteyttä. Mies toisti uhkauksen poliisille, ja sanoi, ettei kyseessä ole uhkaus vaan vaihtokaupan ehdottaminen. Myöhemmin oikeudessa mies sanoi kyseessä olleen metafora, sillä koira on hänelle kuin lapsi!"

Meillä ei ainakaan pistetä lasta parvekkeen kaiteeseen hihnasta roikkumaan, vaikka tilanne olis mikä sen enempää kuin koiraakaan!!!.....Onko tällasessa nyt sitten mitään puollusteltavaa? Suodatin katsoo vaan koiran kuvia ja kirjoittelee provokaatiosta sen jälkeen!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#682 Re:

2010-10-30 14:48:07

#102: -  

 Edelleen on kysymys eläimestä (joka pitäisi opettaa?)