VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

vanha aika

#2330 Väärille raiteille ollaan menossa

21.02.2012 07:55

Ennen oli moni asia paremmin. Ei ollut vouhottajia ja kaikenmaailman aktivistiterroristeja tai ainakin nämä pidettiin hiljaisena. Nykyään on kirkossakin julkihomopappeja ja sellaista vielä presidentiksikin yritettiin. Turkistarhaiskut ja laillisen metsästyksen häirintä kuuluu nykypäivään. Minua huolestuttaa kaikki epäterveen normalisoiminen tai ihannointi. Metsästystä ajetaan alas petopolitiikan ja Natura-alueiden avulla siksi, etteivät metsästäjät ota voimakkaasti kantaa ja pidä kiinni oikeuksistaan. Mutistaan vaan itsekseen ja voivotellaan. Miten suden asema muutettiin tuhoeläimestä, josta valtio maksoi tapporahaa ja joka oli ympäri vuoden lainsuojaton kaikkialla Suomen rajojen sisällä, voimakkaasti suojelluksi sukupuuton partaalla keikkuvaksi upeaksi ja korvaamattomaksi eläimeksi??!!! Karjalassa tiedetään, mitä kuuluisi tehdä. Kannatan tapporahan palauttamista ja erittäin pitkää vapaata metsästyskautta sudelle kaikkialla Suomessa. Sitten nähtäisiin, kuinka paljon susia todellisuudessa oli ja miten haluttu elukka se on missäkin päin Suomea. Maksettujen tapporahojen määrästä meinaan. Tapporahat voitaisiin maksaa niistä rahoista, jotka haaskataan susitutkimukseen ja lakkauttaa koko susitutkimus täysin turhana rahareikänä. Kiitos Marko hienosta adressista!

Vastaukset

vieras

#2332 Re: Väärille raiteille ollaan menossa

2012-02-21 08:41:41

#2330: vanha aika - Väärille raiteille ollaan menossa

Jo vain kirjoitit hyvän kommentin. Juuri näin. Kannan vähentäminen minimiin ja muutaman vuoden seuranta. Sen jälkeen tulisi toteamus: No eihän se sukupuuttoon kuollutkaan, kun niitä taas juoksee pitkin mettiä. Fakta juttu.


Vieras

#2333 Re: Väärille raiteille ollaan menossa

2012-02-21 08:47:52

#2330: vanha aika - Väärille raiteille ollaan menossa

Oikeassa olet, mutta korjaan vähän. Mielestääni ollaan oltu jo toistakymmentävuotta väärillä raiteilla. Valtio vallan taholta on"hyväksytty" vihreäterrori niin sanotuksi jokamiehen oikeukseksi. Myös turkistarha iskut ja eri tuotantolaitoksiin murtautumiset. Vihreyden nimissä saa tehdä mitä vain. Jos käry on käynyt ja saanut julkisuutta, siitä on ollut vain  hyvä jatkaa poliitikon uralla ja sama valehtelu jatkuu. RKTL on jo tuhlannut tarpeeksi verorahoja. Missä tulokset? Tutkija kehui telkkarissa suden sontaa tutkiessaan löytäneensä siitä hirvenkarvan, senhän tietävät jo syrjäkylän mummotkin. Valtio pitää yllä liian suurta susikantaa mutta ei ole varaa maksaa susien aiheuttamia kuluja. Ruvetkaapa "markkinoimaan" tätä adressia, kertokaa kaikille ystäville ja vihamiehillekkin tämän adressin osoite. NIMIÄ ADRESSIIN KAIKKIALLA SUOMESSA.