VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

metsästäjä ja luonnonystävä

#2386 miettikää

23.02.2012 16:50

en ymmärrä minkä takia metsästystä vihataan niin paljon. Miettikää mistä nykykulttuurimme sai alkunsa noin 30 000 vuotta sitten? Vastaus on metsästyksestä. Ihminen sai ravintonsa metsästämällä. Puhekieli kehittyi, koska metsästyksessä tarvittiin nopeaa kommunikointia. Ihminen oppi kädentaidot rakantaessaan aseita metsästykseen. Eli metsästys mahdollisti ihmisen selviytymisen ja nykyisen kulttuurin ja se on myös maailman vanhin harrastus. Ei olisi teitä vihreitäkään nykyään jos ei olisi esi-isänne hakeneet ruokaa metsästä.

Vihreät syyttävät metsästäjiä susifobian kylvämisestä. Aikaisempi kommentteja lukiessani voin todeta, että vihreät ovat syyllistyneet samaan. Nimittäin metsästäjäfobian kylvämiseen. Metsästäjiä haukutaan vanhoiksi juopoiksi, jotka ampuvat kaikkea mikä liikkuu tai pitää ääntä. Metsästäjiä väitetään verenhimoisiksi tappajiksi, jotka haluavat kaiken kuolevan sukupuuttoon. Todellisuudessa nuoria metsästäjiä on kokoajan enemmän. Metsästäjää varovaisempaa ja parempaa aseen käsittelijää ei siviilien joukosta löydä. Metsästäjät tottakai haluavat turvata eläinkannat jotta harrastus ylipäätäänsä voisi jatkua ja voin väittää, että yksi metsästäjä tekee todellisuudessa "kentällä" enemmän eläinten hyväksi, kuin 100 luonnosuojeliaa tekee. On todella surullista, että muutaman yksittäisen tapauksen takia mustamaalataan koko metsästäjä- ja aseharrastajayhteisö. Jos joku päästään vialla oleva tai huumehörhö tappaa ihmisen luvattomalla aseella ei sitä pidä yhdistää täyspäisiin luvallisten aseiden haltijoihin. Nekin rahat jotka tuhlataan aselain muutoksiin voitaisiin käyttää paljon paremmin ja laittaa vaikka mielenterveyden hoitoon. Näin ehkäistäisiin paljon tehokkaammin ikivät tapahtumat.

Vastaukset

VÃNRIKKI LISSABONISTA

#2398 Re: miettikää

2012-02-24 04:40:19

#2386: metsästäjä ja luonnonystävä - miettikää

Mietin, kiitos. Heti nimimerkkisi on oxymoroni eli "contradiction in terms". Et voi olla luonnonystãvã jos puolustat suomen pienen susikannan edelleen lahtaamista. Toiseksi mainitsemasi esiisãt 30k vuotta sitten eivãt tappaneet huvikseen vaan tarvitsivat nahkoja pukeakseen ja lihaa syõdãkseen. Myõs sudet, karhut, ym., saivat oikeudellisen osuutensa ihmislihasta. Suomeen alkuihmiset muuten asettuivat aikaisintaan 7400ekr, eikã 30k vuotta sitten. Petoelãimet olivat tããllã aikaisemmin. Jos synnyit pelkurina niin kuolet pelkurina. Vertaat itseãsi aseellisiin huumehõrhõhin, ehkã se kertoo jotain sinusta itsestãsi.