VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Eränkävijä

#2581 Pojat aletaan tekemään oikeita töitä, Annetaan niiden hoitaa susiasia kuntoon jotka sen osaa;)

05.03.2012 02:12

Eiköhän lopeteta tämä tyhjänpäivänen lämpimikseen jutustelu.Keskustelun taso on onnettoman matala ja pelotellut oikeat metsästäjät. Ei kukaan vakavasti otettava eränkävijä ilkeä samaistua kaikenmaailman höyrypäisiä kommentteja esittäviin vouhottajiin. Humalaisten teinipoikien puheina nuo vielä menettelevät, mutta ei aikuisten miesten argumentteina. Allekirjoitusten määrä kertonee totuuden. Joka ikinen metsästäjä on taatusti törmännnyt adressiin,silti allekirjoituksia on massiivisesta kampanjasta huolimatta kertynyt vain 14 000. Se lienee jotain 4% kaikista. Koiraihmiset, joita asian luulisi kiinnostavan eivät ole tulleet järjestöinä mukaan. Mikäli huolestuneet äidit, kotieläinten omistajat, koiraihmiset ja metsästäjät kokisivat adressinne omakseen 50000 allekirjoitusta olisi jo aikoja sitten ollut kasassa. Harjoitusvastustajaksenne tehtailema Cannabis Sativa ei sekään paranna uskottavuuttanne. Sativan profiili olisi pitänyt luoda taitavammin. Toisaalta tämä foorumi on siinä mielessä hyvä, että se pitää salakadot verbaalisella tasolla kommetteihin sidoksissa ja samalla allekirjoitukset siinä kymmenen-kahdenkymmenen tietämillä per päivä. Tällä menolla 50 000 menee rikki joskus vuoden 2017 alkupuolella.

Vastaukset


Vieras

#2584 Re: Pojat aletaan tekemään oikeita töitä, Annetaan niiden hoitaa susiasia kuntoon jotka sen osaa;)

2012-03-05 15:26:26

#2581: Eränkävijä - Pojat aletaan tekemään oikeita töitä, Annetaan niiden hoitaa susiasia kuntoon jotka sen osaa;) 

 Ikävä kyllä sinunlaisiasi mätämunia selkäänpuukottajia on suomen metsästäjäkaartin enemmistö.

Eivät ole itse koskaan omistaneet mitään susille menetettävää, toimivasta koirasta nyt puhumattakaan, ja ovat siitä katkeria heille joilla koira aina toimii.

Eivätkä muutenkaan saa metsästä muuta kuin raitista ilmaa, mutta siellä vain pitää toisten koirien siivellä juntturoida mm hirvijahdissa huru-ukkona hamaan hautaan asti.

Susista ei tarvitse kantaa huolta kun ei ole koiraakaan, eikä eräelämän ennakointikaan riitä nokkaansa pidemmälle.

Lisäksi vielä toinen ryhmä, elikkä ajo ja hirvikoiraväki on kunnostautunut tämän kateuden karvaan kalkin nielijäksi, eikä tällekään adressille ole ollut eduksi se, että sen päävetäjällä on aina ollut tavallista paremmat koirat...Näin se vaan on poijjaat..Hävetkää 2581 laiset nulikat.

kuksa

#2592 Re: Pojat aletaan tekemään oikeita töitä, Annetaan niiden hoitaa susiasia kuntoon jotka sen osaa;)

2012-03-05 22:27:28

#2581: Eränkävijä - Pojat aletaan tekemään oikeita töitä, Annetaan niiden hoitaa susiasia kuntoon jotka sen osaa;)

osut naulan kantaan! surkiaa teatteria koko adressi ja kommentit suoraan hölmölän perähikiältä! tosimies ei mettässä pelkää,eikä kusi housussa kulje! vanhat ämmät on asia erikses! kunnei nimiä kerry,ruppee näköjään pelko hiipimään persiiseen.