VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

mie ja susihukka

#3112

12.04.2012 03:42

ja sitten vielä se tosiasia,että te maalaiset ootte tosiaan tolloja. muistakaa että teän pitäis olla luonnon puolesta niin onkin näin,että hesalaiset joutuu puolustaan luontoa kun te pölkkypäät tuhoatte tappamalla sitä.Käykää kouluja enempi älkääkä vaan lukeko satukirjoja"ISO PAHA SUSI,KOLME KARHUAjne.kannattais joskus ajatella akateemista koulutusta ja sivistystä eikä olla niinkuin ootte pölijöitä. Tosin ei kaikki,mutta liian harvassa on ne viisaat maalaiset jotka käyttää sitä kuuluisaa maalaisjärkeä.

Vastaukset

Pohjanmaa

#3113 Re:

2012-04-12 06:40:12

#3112: mie ja susihukka -

 

 

Ymmärrätkö itekään mitä päästät suustasi?

"hesalaiset joutuu puolustaan luontoa kun te pölkkypäät tuhoatte tappamalla sitä".........

Voi herran pieksut, ymmärrätkö ylipäänsä mitään luonnonsuojelusta? Tappaminen ei ole luonnon tuhoamista. On ylipäänsä aivan absurdi ajatus, että petoeläimet hoitaisivat hallitusti jotain hirvieläinkantoja puhumattakaan muista eläimistä tai että pienpetokannat lintukantoja jne. Siitä on luonnonsuojeluun yhtä pitkä matka kuin helsingistä rovaniemelle kun te helsinkiläiset uusvihreät yritätte suojella luontoa.

"kannattais joskus ajatella akateemista koulutusta ja sivistystä eikä olla niinkuin ootte pölijöitä"

Mitä ihmeen tekemistä akateemisella koulutuksella on luonnonsuojelun kanssa???

Miten akateeminen koulutus tai sivistys antaa eväitä ymmärtää luontoa helsingistä käsin paremmin kuin maalla ikänsä eläneet ja kasvaneet ymmärtää. Miten ihmeessä luulet sieltä asfaltti viidakosta tietäväsi paremmin asiat kun niiden asioiden kanssa täälä maaseudulla eletään jokapäiväistä elämää.

 

JA jos tämä lissabonin vänrikki on sitten teidän sivistyneiden vihreiden keulakuva, niin eipä tarvitse kahdesti miettiä, mitä sana sivistys teidän keskuudessanne tarkoittaa.

 

 

metsästäjänainen

#3116 Re:

2012-04-12 22:35:59

#3112: mie ja susihukka -

Jos se on sivistystä, että puhuu kirjojen pohjalta asiasta, mistä ei tiedä käytännössä mitään niin ok jätän todellakin väliin. Tässä elämässä pärjää, jos käytännössä asioita osaa. _Itse en arvosta yhtään kirja tietoa, eikö se ole niin, että ei kannata uskoa kaikkea, mitä lukee?

 

Mun ymmärrys ei riitä näille susisuojelioille, jotka Etelä-Suomessa ovat ikäsä asuneet, mitä ne tietää tästä aiheesta? No ehkä osaavat suden jopa erottaa, jos se Mannerheimintielle eksyisi. :) Sitä odotellessa...