VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti


Vieras

#3133 Re: Suden aiheuttama uhka koiranpidolle

13.04.2012 20:11

#3126: Koiran omistaja - Suden aiheuttama uhka koiranpidolle 

Suojelutyyppi totesi ihmistenkin susipelon aiheettomaksi vaikka ei antanutkaan takuuta siitä etteikö susi voisi käydä ihmisenkin kimppuun.Omaa pelottomuuttaan ja susien vaarattomuutta ihmiselle hän todisteli kokemuksellaan jossa ulvottuaan sutta niitä tuli paikalle kaksin kappalein mutta kun hän paukautti auton ovea niin ne pakenivat kiireesti paikalta. Että turvallisin mielin voi olla suden läheisyydessäkin ihan paljain käsin varsinkin kun auto on vieressä turvana. 

Vastaukset


Vieras

#3138 Re: Re: Suden aiheuttama uhka koiranpidolle

2012-04-13 20:57:24

#3133: - Re: Suden aiheuttama uhka koiranpidolle

Antaisitko sinä 100% takuun luonnonvaraisten eläinten tekemiin vahinkoihin? Kuinka moni hirviporukka antaa takuun etten aja hirvikolaria koskaan?

Vastauksena en hyväksy hirvikolarin olevan autoilijan syy, hirvet eivät kuulu maanteille. En hyväksy vastauksena hirvikannan nykyistä säätelyä koska 1800- luvun välineillä ja nykyistä pienemmällä metsästäjämäärällä hirvi lähes hävitettiin Suomesta.

Hirvikolarit eivät siitä huolimatta ole syy tehdä olemattomia adresseja tai lietsoa lapsenomaista hysteriaa siihen tyyliin mitä täällä tehdään.