Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti

PLF
Vieras

#11 Toinen adressi aiheeseen liittyen

01.12.2010 00:27

http://www.adressit.com/selvitysvaatimus_kansalaisturvallisuudesta

Vaatimus kansalaisturvallisuuden selvityksistä ja nostamisesta

Tämä on kansalaisturvallisuutta koskeva kiireellinen kansalaisadressi, jolla vaaditaan välittömiä toimenpiteitä hallitukselta ja eduskunnalta seuraavien asioiden selvittämiseen:

1. Ketkä ja mitkä tahot ovat ehdottaneet sekä ketkä ja mitkä tahot ovat olleet valmistelemassa Sosiaali- ja terveysministeriön vireillä olevan lakiehdotuksen, joka mahdollistaisi lasten osallistumisen jopa salaa vanhemmilta lääketieteellisiin tutkimuksiin?

2. Mikä on Pandemrix-rokotteen kaikkien ainesosien hiukkaskoko, siitä huolimatta vaikka EU:n 1.6.2007 voimaan tullut REACH-lainsäädäntökokelma jättää tämän aineen ominaisuuden huomioimatta.

Miten tästä päivästä alkaen kansalaiset voivat saada monikansallisista lääkeyhtiöistä riippumatonta ja läpinäkyvää tietoa täysin riippumattomalta suomalaiselta taholta kansallisista lääketieteellisistä suosituksista, erityisesti rokotuksista, sisältäen tarkat tiedot mm. rokotteen kaikista ainesosista painoineen, hiukkaskokoineen ja lyhyt-ja pitkäaikaissivuvaikutuksineen sekä vääristelemättömän että suhteellisuudentajun sisältävän tiedonkulun koko maahamme kansallisesti tärkeissä asioissa.

3. Miten kansalaiset ovat suojattuja mahdollisia bioaseita vastaan, esimerkiksi vaarallisten virusten ja nanoteknologian myötä.
Haluamme kuulla oleelliset toimenpiteet, joita tällä hetkellä on aktiivisessa käytössä ja miten kansallista turvallisuutta näiltä osin voidaan lisätä.

4. Mikäli Pandemrix-rokote tai mikä muu tahansa tuleva rokote on sisältänyt tai tulee sisältämään missä tahansa erässä nanokoon hiukkasia tai liuosta; onko mahdollista, että rokotetut ihmiset voivat tartuttaa rokottamatonta lähipiiriä tai aiheuttaa heille sivuvaikutuksia. Tartuntaryppäät seurasivat koko maassa rokotusten alkamista taudin toisessa vaiheessa.

5. Kenen tai keiden henkilöiden päätöksellä Pandemrix-rokotetta on suositeltu tutkimattomana alle 3-vuotiaille ja raskaavaoleville ja millä tosiasiallisilla perusteilla. Miksi ihmisiä ei informoitu rokotusten aloituksen yhteydessä, että suojatehoa voi joutua odottamaan 42 päivää tämän ollessa viranomaisten tiedossa.

6. Haluamme riippumattoman selvityksen WHO:n kaikista rahoittajista


Me allekirjoittaneet kansalaiset koemme kansalais- ja kansallisturvallisuuden uhatuksi valtion hallintomme toimintakyvyn heikkouden ja läpinäkymättömyyden vuoksi sekä median aiheuttamien tietovääristymien ja suhteettoman kuolemanpelon lietsomisen johdosta.

Vaadimme valtion hallintoon monikansallisista yhtiöistä ja valtapoliittisista tavoitteista riippumatonta väliaikaista kontrolloivaa elintä, jossa mukana on myös sitoutumattomia kansalaisaktivisteja sekä kansalaisjärjestöjen että pienpuolueiden edustajia.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#181 Re: Toinen adressi aiheeseen liittyen

2010-12-07 20:14:13

#11: PLF - Toinen adressi aiheeseen liittyen 

 Toinen adressi -  Tämän tekstin kirjoittaja, kuka hän lieneekään, on syvällisesti asiaan tutustunut, selväjärkisesti ajatteleva henkilö, joka on ymmärtänyt yleisesti rokottamisen, sekä pakkorottamisen pintaa syvemmä strategian. Suomen kokonaisvaltaisen terveydenhuollon keskusliitto KTKL Ry on perustettu 2009 toimimaan suomalaisten puolesta sitoutumattomana kansalaisaktivistien tukijajärjestönä, eikä liittoa ole perustettu väliaikaista tarkoitusta varten. KTKL:n sivut ovat viittä vaille valmiit. Keskusliitto on perustettu ajamaan täydentävien hoitomuotojen asiaa, sekä vastustamaan julkisesti jokaista terveydenhoitoa koskevaa pakkotointa, nauttivatpa niiden ehdottajat sitten kuinka korkeatasoista arvovaltaa tahansa.

Tervetuloa Suomen kokonaisvaltaisen terveydenhuollon keskusliiton sivuille. Osoitte on www.ktkl.fi.