Turkistarhaus kiellettävä!

Kommentoitu viesti


Vieras

#512

14.05.2012 18:09

Ihmisen ei tarvitse kiduttaa eläimiä saadakseen oman nahkansa päälle toisen nahkakerroksen. Teuraseläimistä tulee riittävästi nahkaa, notta pärjätähän! Sitäpaitsi monet monet tekokuidut ajaa edelle nahkan ominaisuuksista käyttökuituina. Turkistarhaus on rikos animaalisuutta vastaan.

Vastaukset

asiat tärkeys järjestykseen

#514 Re: Ihme touhuu

2012-05-15 11:20:12

#512: -

Mikä siinä on, että sinne tekstiin pitää laittaa se kidutus?

Eikö se oo jo tullu selväks, että tarhalla eläimiä EI kiduteta ja piste. Mikä idea niitä on kiduttaa, kun se ei työn laatuun, tehokkuuteen tai mihinkään muuhunkaan vaikuta? Jos sut, vaikka amuttais ei se oo kidutusta, koska kuolet heti,(ei oo uhkaus vaan esimerkki, koska kaikki pitää täällä rautalangasta vääntää, eikä siltikään näytä auttavan) kerro ihmeessä, että mihin tuo sun kidutus teoria perustuu? Ootko jopa käynyt paikan päällä kattomassa sitä kauheeta jatkuvaa kidutusta?

Niin, veikkasinki, et siis oo ja silti pitää jotaki päätöntä täällä huudella. Hommaa elämä ja anna alan asiantuntijoiden hoitaa asiansa josta varmasti paremmin tietää kuin kettutyttö "maailman parantaja" yms.

Kidutusta on jos mennään murtaan luita tai katkoon vaikka häntiä eläviltä elukoilta. Näitä tarhoilta löytyy, mutta ne ei oo ihmisen tekosia. Turkiseläimet on tappajia ja kaikki ei kunnioita edes omaa perhettään, siksi esim. emot saattavat purra, repiä, tapaa tai syödä omat pentunsa ihan vaan huvikseen. Näitä sattuu ja näille ei voi mitään. Jos, vaikka 1/100 ketusta poikkeaa muista huonolla kunnolla tai vastaavalla niin voisin sanoo, että prosenttuaalisesti niillä menee paremmin ihmisten hyvinvointiin nähden.

Mikä idea siinä on, etä ihmisten pitää yrittää vahingoittaa tarhaajien elintapaa ja yrittää jatkuvasti saada niiden työn lopetettua? Eikö oikeesti oo mitään tärkeempää tässä maailmassa? Eläkeläiset, työttömät, orvot, sairaat? Teitäkö ei oikeesti esim näiden kärsimykset kiinnosta? Ei jumalauta tuota teidän touhuu. En vaan ymmärrä.