LASTEN OIKEUS VANHEMPIINSA TEHOHOIDOSSA

Kommentoitu viesti


Vieras

#105 OIKAISU TEHO-OSASTO K7 ja K9

23.05.2012 20:49

K9 ja K7 ovat aivan erityyppisiä teho-osastoja. Näitä osastoja ei voi todellakaan rinnastaa toisiinsa. Kun K7 tulee elvytyshälytys niin K9 lähtee henkilökunta elvyttämään sinne...

K7 on vauvahautomo jossa keskosvauvat viettävät hyvin pitkiäkin aikoja.

K9 on vaativa teho-osasto jossa on leikattuja, leikkauksesta tulevia, elvytettyjä, onnettumuuksissa olleita jne kriittisessätilassa olevia lapsia/nuoria.

Vastaukset


Vieras

#106 Re: OIKAISU TEHO-OSASTO K7 ja K9

2012-05-23 21:05:13

#105: - OIKAISU TEHO-OSASTO K7 ja K9

KORJAUS!!

K9 ja K7 ovat hiukan erityyppisiä teho-osastoja. Toiseen lapset tuodaan suoraan synnäriltä, toiseen yleensä jostain muualta. MUTTA myös K9:llä oin vauvoja, isompia vastasyntyneitä, jos K7 on täynnä.

K7 ei ole vauva hautomo vaan vastasyntyneiden teho-osasto, jossa on leikattuja, leikkauksesta tulevia, leikkaukseen meneviä, elvytettyjä, elvytettäviä, kriittisessätilassa olevia pieniä lapsia, vauvoja. Toiset vauvoista ovat siellä viisikin kuukautta, eikä lapsia pidetä teholla turhaan, vaan heillä on hätä. Osastolle heidät siirretään vasta kun ovat osastokuntoisia.

K9 on vaativa teho-osasto jossa on leikattuja, leikkauksesta tulevia, elvytettyjä, onnettumuuksissa olleita jne kriittisessätilassa olevia lapsia/ nuoria/ taaperoita/ vastasyntyneitä.