KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

tyrmistyttävää
Vieras

#7 yhdistyslaillisesti laiton päätös?

06.12.2010 00:22

Olen myös kuullut, että rahaa yhdistyksellä on kissatalon ostoon ja ylläpitoon mutta taloa ei vaan näy eikä kuulu, onko tarkoituskaan yhdistyksellä enää auttaa hätääkärsiviä kissoja? Siis kodittomia hyljättyjä kissoja, jotka elää maastossa eivätkä todellakaan pärjää siellä eikä selviä.
Eli KKY,n päättäjät (siis ne neljä) "kaikessa keskinäisessä viisaudessaan"ovat tekemässä Kissojen katastrofiyhdistyksestä, tällä erittäin arveluttavalla päätöksellä KKKK,n eli kotikissojen kierrätyskeskus.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#47 Re: yhdistyslaillisesti laiton päätös?

2010-12-07 18:09:48

#7: tyrmistyttävää - yhdistyslaillisesti laiton päätös? 

Viime keväänä KKY:n hallitus vuokrasi tilat kissojen väliaikaiseen hoitoon. Tämän piti olla vain väliaikainen paikka kissoille, mistä kissat piti edelleen sijoittaa KKY:n ensikoteihin.

Kolme viikkoa tilat olivatkin käytössä. Minkä jälkeen ruton vuoksi tilat suljettiin. Kukaan ei ollut halukas siivoamaan tiloja. Joillekin matkan vuoksi siivoaminen ei käynyt. Ja yhdistys maksoi tyhjillään olevasta tilasta koko ajan vuokraa.

Ihmettelempä miten tämän kaltainen parjaajien joukko kykenee siivoamaan kokonaisen talon taudin siellä puhjettua.

Joillain vain ei ole jalat maassa. Eikä tämä kyseinen joukko koskaan ole yhdistyksen keräyksiin osallistunut. Mistään muustakaan varainhankinnasta puhumattakaan.

Hyvä on vaatia muita tekamään työt. Eikä tämä joukko voi itse aivan omalla joukolla laittaa pystyyn oman yhdistyksen. Kerätä siihen varat ja siten toimia omalla tavallaan.?

 

 

Vieras
Vieras

#84 Re: yhdistyslaillisesti laiton päätös?

2010-12-08 13:21:20

#7: tyrmistyttävää - yhdistyslaillisesti laiton päätös? 

Olet saanut ilmeisesti tietoa juuri hallituksen jäseneltä, joka on ollut oppositiossa alusta alkaen. Jos ihminen kuuluu hallitukseen, hänen velvollisuutensa on myös osallistua hallitusvastuuseen eikä valittaa neljan jäsenen päättäneen asiosita.  Väärää tietoa on se, että kissojen auttaminen olisi jotenkin jätetty taka-alalle. Kysymyshän on vain tauteja levittävistä villikissalaumoista, jotka kuuluvat metsästyslain piiriin. Otamme edelleen, kuten ennenkin talteen ilmoitusten perusteella sekä aremmat että kesymmät yksittäiset kissat. Villikissa laumojakin loukutamme, mutta niitä ei toimitetaan enää yksityisiin asuntoihimme tautivaarankaan takia, josta meillä oli karvaat kokemukset viime vuoden ja tämän vuoden alkupuolella, kun kissarutto levisi 8 ensikotiin.  Järjestämme myös suhteellisen laajoja leikkauskampanjoita jatkossa saadaksemme estettyä tällaisten laumojen kehittymisen. Siihen asiaan tulemme panostamaan entistä enemmän jatkossa. Yhdistyksemme ottaa vain poikkeuksellisesti kotikissoja, joista omistajat haluavat luopua. Niitä ottaa lähinnä kollegayhdistys.