Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#596 Re:

06.06.2012 15:48

#592: -

Kadaria on kuultu mutta mitä se auttaa kun selkeää irtisanomisen perustetta ei ole ollut.  Sellaiseen on paha puolustautua ja se kielii, että kaikki ei ole oikein.  Jos on toistuvasti johtanut kuoroa sairaslomalla niin syy on selkeä.  Se on toistuva sairaslomanaikainen työnkaltainen teko.

Jos on vääntänyt viulun (sen millä soitetaan varsinaista viulua) tangon mutkalle ja pujottanut oppilaan kaulaan tehostaakseen oppihaluja ja saanut siitä rangaistuksen on sekin selvästi ilmoitettavissa, "Vaantänyt viulutyökalun mutkalle ja oppilaan kaulaan.

Tai jos iskee nyrkikllä rumpukalvon (siis soittimen) rikki niin siihenkin  löytyy selite.

Kyllä kaikille löytyy aina selvä selite jos sellainen on.

Mutta jos ei ole niin ei sellaista löydy.

Vastaukset

.....

#597 Re: Re:

2012-06-06 15:57:10

#596: - Re:

Luultavasti löytyy, jos asiaa on puitu jo vuosia...


Vieras

#599 Re: Re:

2012-06-06 17:20:48

#596: - Re:

Varmasti on hyviä syitä ja perusteluita, mutta on sitten eri asia haluaako hän niitä ymmärtää. Olen sen verran ollut tekemisessä irtisanotun opettajan kanssa, että voin sen hyvin uskoa. On kirjallisesti erittäin taitava ja osaa kääntää asiat omaksi edukseen, mutta lopettaa keskustelun hyvin lyhyeen, jos huomaakin vastapuolen olevan vaikeasti ympäripuhuttavissa. Hän ei ole mielestäni kovin hyvä vuoropuhelussa, koska vastauksien sijaan esittää kysymyksiä tai vaihtaa puheenaihetta. Ei tule olemaan helppo prosessi.