KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Jennika
Vieras

#24 Hyvä Kirsti L,

06.12.2010 20:19

Totta, että yhdistyksessä on autettu villejä kissoja. Adressissa onkin kyse siitä, että nyt tämä toiminta ollaan lopettamassa. Millä tämä päätös perustellaan kun rahasta ei yhdistyksellä ainakaan puutetta ole?

Toki yksityiskodit voivat hoitaa villikissoja (eikö tässä ollut taas kyse PUOLIvilleistä, etenkin pennuista, hieman eri asia kuin villiintyneet kissat..)ja olet varmasti tehnyt arvokasta työtä kissojen hyväksi, mutta mikä yhdistyksen merkitys silloin on jos kaikki alkavat yksityishenkilöinä paapomaan kissoja? Yhdistyksen avulla voivat kissoja auttaa myös henkilöt jotka eivät itse syystä tai toisesta pysty kissoja pitämään tai hoitamaan.

Mainitset, että täysin villiintyneille kissoille ei löydy kotia, ei sitä ole kukaan vaatimassakaan. Suosittelen lukemaan adressin tarkasti enkä tekemään omia tulkintoja omien ennakkoluulojen perusteella.

Mitkä ovat perusteet kunnianloukkaukselle? Ja millä perustelet väitteet kirjoittajien vallanhalusta? Tässähän vaaditaan demokratiaa, joka tällä hetkellä ei toteudu yhdistyksessä. Argumentit olisivat toivottavia.

Toivotan sinulle hyvää itsenäisyyspäivää ja avointa mieltä!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#172 Re: Hyvä Kirsti L,

2010-12-09 20:06:08

#24: Jennika - Hyvä Kirsti L, 

 Mitä tarkoitat? Mitä ollaan  Jennikan mielestä lopettamassa vai oliko se Annika? Yhdistys tekee jatkossakin samaa työtä, mitä olemme jo tehneet kauan ja näin saamme siitä kiitoksia tälläkin keskustelupalstalla.  On se hyvä, että pitkään kissatyötä tehneitä ihmisiä kiitellään tulokkaiden suulla, kun ovat uhranneet asialle kaiken aikansa ja rahansakin.