Itsenäisen päätösvallan puolesta - För suveräniteten

Kommentoitu viesti

Alexander Holthoer
Adressin tekijä

#189 Re:

19.06.2012 00:34

#188: Insinööri -

Nimettömänä kommentointi ei vaadi mitään uskaltamista keneltäkään. Halla-aho ja Hirvisaari ovat ainakin omien sanojensa takana oltiin niistä muutoin mitä mieltä tahansa. Poliitikot joutuvatkin sietämään myös asiattomuuksia toimensa luontaisetuina (kuten täällä nähdään kommenteissa Kataisesta ja Urpilaisesta).

Minun ei tarvitse sietää asiattomuuksia, koska puhun jonkun mielestä väärää kieltä tai edustan hänen mielikuvissaan vihattua väestöryhmää.

Yleensä puheet säätyvät vähemmän uhmakkaiksi ja sisällöltään jäsennellyiksi kun niihin joutuu pistämään nimensä alle. Jos on asiaa käydä arvostelemaan kieliryhmien tai maahanmuuttajien asioita niin pystyisi varmaan myös argumentoimaan.
Asioista puhuminen EI ole nähdyn kaltaista haukkumista ja syyttelyä. Se oli vain nimettömän henkilön julistamista. Nimettömänä huutelu on todellista nöyristelyä ja herran pelkoa - jos asia on tärkeä, niin varmaan kasvotkin kestävät.

Vastaukset

Insinööri

#194 Re: Re:

2012-06-19 13:12:35

#189: Alexander Holthoer - Re:

Anonyymina kirjoittaminen on perusoikeus maassamme, ja minusta on jossain määrin epäilyttävää, että sinä olet noin hanakasti valmis rajoittamaan toisten ihmisten oikeuksia. Mielestäni en ole "huudellut" mitään enkä myöskään kirjoittanut mitään "asiatonta". Silti suhtaudut minuun luin pahaankin rikolliseen. Ja jos rehellisiä olleen niin kaiken sensuurisi jälkeen meillä on enää vain sinun sanasi siitä, että kukaan muukaan olisi "huutanut" tai "uhkaillut". Suoraan sanoen kyseenalaistan motiivejasi ja toimintatapojasi.

Mitä tulee Hirvisaareen ja Halla-Ahoon niin heidän tapauksessaanhan on käynyt niin, että "omat koirat" ovat "purreet", eli puolueen johto on kohdellut heitä erittäin huonosti. Huonommin jopa kuin muut tahot. Viimeisin niittii on se, että Perussuomalaisten puoluejohto painosti kansanedustaja Eerolaa eroamaan Suomen Sisu järjestöstä. Perussuomalaisista on tullut nyöristelypuolue, jossa suoraan puhujat saavat huutia. Enpä hämmästyisi jos nämä kaltoin kohdellut edustajat päättäisivät erota tuollaisesta puolueesta. Muitakin vaihtoehtoja on jos ei seura kelpaa.