KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Jennika
Vieras

#179 Re: Re: Hyvä Kirsti L,

09.12.2010 21:06

#172: Vieras - Re: Hyvä Kirsti L, 

 Hallitukselta tuli ensikotilistalle ilmoitus, jossa tasan tarkkaan kerrottiin päätös siitä, että toimintaa ollaan muuttamassa. Miten toiminta voi sitten jatkua samanlaisena?

Jos oikeasti lukisit mitä on kirjoitettu, etkä tulkitsisi niitä vihaisten lasien läpi, ymmärtäisit, että ensikodit ja jäsenet ovat huolissaan toiminann pienentämisestä.

Asioita on ikävä puida tässä muodossa ja tällä foorumilla, mutta muuta mahdollisuutta ei ole, koska asioista ei tiedoteta avoimesti ja keskustelu (niin kauan kun kaisesta ei ole samaa mieltä) on kielletty.

Kukaan ei ole väittänyt, etteikö KKY:n (hallituksen) toimintaa kissojen hyväksi tähän mennessä ole arvostettu. Kyse on siitä, että luotamus hallitukseen laittomien kokouksien ym. myötä on pohjamudissa ja kissojen etu ei mielestämme toteudu.

Jos koette olevanne oikeassa, varmaan kykenette myös seisomaan päätöksenne takana ja PERUSTELEMAAN sen hyväksyttävästi. Muutoinkin kuin vetoamalla tähän asti tehtyyn työhön, joka puolivillien pentujen tulevaisuutta paljon lohduta.

Ja tiedoksenne, että en ole Annika. On meitä muitakin ensikoteja, jotka olemme kyllästyneitä jämähallituksen käytökseen.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#189 Re: Re: Re: Hyvä Kirsti L,

2010-12-09 22:08:46

#179: Jennika - Re: Re: Hyvä Kirsti L, 

 Jos yhdistyksen toiminta on noin vastenmielistä eikö siitä voisi tehdä uusia johtopäätöksiä. Eihän tässä ketään pakolla pidetä mukana, ei ede Jennikaa. Ensikodit allekirjoittavat sopimuksen ja hyväksyvät toiminnan ehdot. Ne jotka ovat jäseniä hyväksyvät lisäksi yhdistyksen toimintaperiaatteet. Yhdistys jatkaa toimintaansa alkuperäiseen tyyliin. Uusi parivuotinen tyyli on ollut villikissalaumojen keräily, joten hallitus on pitkään käsitellyt asiaa ja tullut siihen päätökseen, että villikissalaumoissa tai -populaatioissa on suuri tautivaaran riski, kuten on viime aikoina todettu ruton leviämisen myötä. Kysyn vain, mitä Jennika haluaa ja mihin tarkoitukseen luulee tämän yhdistyksen perustetun. Onko tämä kissojen auttamista vai ei, jota olemme tehneet jo vuodesta 1979 alkaen? Mitä ovat ne laittomat kokoukset, joista Jennika mainitsee? Pyydän katsomaan sääntöjämme! Niiden mukaan kokoukset ovat olleet laillisia ja päätösvaltaisia. Kannattaisi jättää väärien tietojen levittely sikseen!