Mopot 60km/h

Kommentoitu viesti

Johann Wolfgang Von Goethe
Grani

#128

10.07.2007 10:15

Valitettavasti se ei tule siihen menemään - ajajat ovat vielä niin kakaroita, että leikkiminen liikenteessä suuremmalla nopeudella kasvattaa onnettomuusriskiä huomattavasti (kuten kouluissa opetetaan) - jarrutusmatkat pitenee reilusti, reaktionopeudet vähenee todella paljon. Siihen on turha väittää vastaan, etteikö näillä ko. kulkuneuvoilla leikiteltäisi, kun kerran vanhemmatkin, 18-20- vuotiaat, leikkivät autoillansakin.

Turha kuitenkaan verrata mopoja autoihin, jos halutaan alentaa kaikkien ajoneuvojen nopeusrajoituksia. 60km/tuntinopeuden törmäyksessä muutaman sadan kilon painoinen turvakaareton mopo ottaa aika lailla kyytiä samaa nopeutta ajaneelta 1000-2000kg autolta, jonka sisällä kuljettaja on paljon suuremmassa turvassa. Moottoripyöriä en puolla lainkaan - itsemurhavälineitä.

Sitäpaitsi mopojen ja skootterien käyttöä tulisi vähentää, sillä nuoret ovat nykyään erittäin laiskoja liikkumaan - käy ilmi tutkimuksista.

Vastaukset


Anonyymi

#645 Re:

2011-04-10 09:21:41

#128: Johann Wolfgang Von Goethe -

Älä poika jauha! Asenne vammasia on tattusti enemmän autoilijoissa kun mopoilijoissa! Itse ajelen skootterilla ja autolla,autolla ajaessani 80kmh rajoitus alueella kaikki ajavat ohi tai ainakin 95prosenttia,jopa kuorma-autotkin. Yli nopeutta ajaa kaikki ajoneuvoluokat oli ne mitä tahansa,ihan turha väittää!!!