Suopotkupallon MM-kisat säilytettävä Hyrynsalmen Vuorisuolla

Kommentoitu viesti

Matti Mulari
Suomussalmi

#1

25.10.2006 16:57

Erittäin hyvä ja kannatettava adressi.
Nyt täytyy kaikkien kuntien ja ennen kaikkea Kainuun kuntien olla solidaarisia Hyrynsalmelle, etteivät ne lähde kisojen siirto-operaatioon mukaan oman kuntansa alueelle.
Jos kunta lähtee tähän mukaan esimerkikis Sotkamo, täytyy se julistaa pannaan ja panna eristykseen kaikista hankkeista eikä muiden kuntie pidä olla missään tekekisissä sellaisen lkunnan kanssa.
Sotkamo on jo kalastellut Hyrynsalmelta pois Erätulet.

Nyt pitää panna jo pannaan Erätulilla käynti ja vedota metsästäjiin, että he eivät osallstu tänä vuonna erätulille Sotkamossa . Itsde en ainakaan osallistu.

Samalla tavalla tulee menetellä suopotkukilpailijoiden ja katsojien, etteivät ne osallistu ko tapahtumaan (Sotkamossa) , jos ne sinne siirretään.
Nyt on vedottva myös sponsoreihin ja jos ne uhmaavat vettoomusta, niin tällaiset tuoteet asettava kaikilla kuluttajilla boikottiin.
Nyt kannattaisi liittyä Greenpeacen tai muiden vasttavien järjestöjen kanssa boikotin ja saarron järjestämiseen, mikäli todella kisat siirretään muualle (Sotkamoon). Sotkamossa on jo liikaakin tapahtumia ja viläkö se alkaa aktiiviesti "ryöstää" pinelta Hyrynsalmelta sen kesätäahtuman joka siellä on kehitelty

Vastaukset

moro

#17 Re:

2014-05-27 08:32:54