Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

LUIN SAMOMALEHTIÄ
Vieras

#2680 NYT HOLLANTI KIELTÄÄ ULKOMAALAISIA C-BAARIIN!

20.12.2010 14:46

ULKOMAALAISET EIVÄT SAANEET MENNÄ ENÄÄ COFFEE-BAARIIN.LOPPUPISTE ERIVAPAUKSILLE.KOVA ISKU !!!!!!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#2681 Re: NYT HOLLANTI KIELTÄÄ ULKOMAALAISIA C-BAARIIN!

2010-12-20 17:15:12

#2680: LUIN SAMOMALEHTIÄ - NYT HOLLANTI KIELTÄÄ ULKOMAALAISIA C-BAARIIN! 

Joo näin siinä käy kun Muissa maissa laitonta.  Tässäkin tapauksessa ongelmat johtuvat tuosta kieltolaista.

Turistithan siel on ollu ongelma eikä paikalliset. Käsittääkseni ei koko hollanti aio kiellä turisteilta pääsyä coffeeshoppeihin, vaan jotkin alueet kieltävät. 

Jännä nähä sit ku tuo tulee voimaan niin lisääntyykö turisteilla laiton kannabiksen käyttö siellä hollannissa. Koska jos turisti on miettiny menevänsä coffee shoppiin ja sitten ei pääsekkään niin on helpompi sit ostaa siit coffee shopin edessä olevalta diileriltä. Voi olla et tulee lisääntyy tuo muidenki aineiden käyttö sit samal turisteil, meinaan jos diilereilt sit joutuvat ostaan ni voi vähän muutakin tarttua mukaan siltä diilerilt.  Rikollisuus kyllä hyötyy tästä eniten, koska nyt siirretään valtiolta turisteilta tulevat hamppurahat rikollisten käsiin.

Tässä linkkiä tuohon uutiseen. http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/EU-tuomioistuin+Hollannissa+saa+kielt%C3%A4%C3%A4+kannabiksen+myynnin+ulkomaalaisille/1135262431766

En usko että tämä tarkottaisi sitä että ei voi enää käydä hamppua hollannis polttelemas.  Mut ainakaan tuol Maastrichtinis ei sit saa näköjää enää.