Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

kaapolainen

#3783 Re:

06.08.2012 15:01

#27: vesa karttunen -

No tottakai alkoholi haittoja on (vielä) enemmän kun alkoholi on laillinen aine ja helpommin saatavilla  / avoimemmin käytettävissä. Mutta jos kannabista saa kioskista ja voi estottomasti pössytellä niin käyttö ja haitat lisääntyy myös.

Enkä usko että käyttö siirtyisi alkoholista kannabikseen. En todellakaan. Todennäköisemmin vain tulisi rinnalle uusi päihde.

Huumemyönteisistä tuttavista muuten on muuttunut aika iso osa huumekielteisiksi kun omat lapset lähenee teini-ikää ja pitkäaikaisen käytön seuraukset on lähipiirissä nähtävissä.

No itse olen käyttänyt liikaa niin alkomahoolia kuin kannabistakin ja luojan kiitos saanut nyt vimeiset 7 vuotta viettää päihteetöntä elämää. Ja pystynyt siihen että saunakaljan uskaltaa kesälauantaina ottaa ilman että homma karkaa käsistä.

Vastaukset

ripe

#3805 Re: Re:

2012-09-02 00:11:14

#3783: kaapolainen - Re:

Miten voit verrata kannabista huumeisiin? Et selvästikkään tiedä asiasta mitään, joten kehotan pitämään turpasi kiinni. Olet pelkkä lammas. Ainoa syy sinun huonoon oloon on se että olet juonut alkoholia ja sen päälle kannabista. Olisit luopunut alkoholista ja jatkanut vain kannabiksen käyttöä niin olisit huomannut eron. Olet nähtävästi ollut sekakäyttäjä. Ei kannabista pidäkkään mennä käyttämään jos on nauttinut jotain myrkkyä kuten alkoholi ja sitten syyttää huonoa oloa kannabiksen syyksi. Lopetit alkoholin käytön ja siinä samalla kannabiksen käytön mutta et tajua että ongelmasi aiheutuivat alkoholin käytöstä, eikä kannabiksen käytöstä. Jos on alkoholisti ja siihen päälle lyödään vielä kannabis, niin kyllähän sen tietää miten siinä käy. Jos syöt raskaan lounaan ja siihen päälle raskaan jäkiruoan ja sinulle tulee huono olo, niin kumpaa syytät, lounasta vai jäkiruokaa? Jos sinulla on ollut päihteiden kanssa ongelmia, ei se ole kannabiksen syytä vaan sen alkoholin. Alkoholia nautittaessa tulee nälkä ja menet ravintolaillan jälkeen nakkikioskille ja syöt epäterveellisesti ja lihot sekä pahimmassa tapauksessa vuosien jälkeen saat sydänkohtaukseen. Kumpaa syytät, alkoholia vai lihapiirakkaa? Olisitko mennyt nakkikioskille jos et olisi nauttinut alkoholia? Uskallampa väittää että et. Älä tule julkistamaan omia mielipiteitä jotka perustuvat ainoastaan siihen mitä sinulle on syötetty sellaiselta taholta joka juuri haluaa sitä.