Ei Moskeijaa Mellunmäkeen

Kommentoitu viesti

Vieras

#52 Miksi virheellistä vihapropagandaa?

30.12.2010 15:47

#25: Hannu Torkkeli - #15 

 Miksi levitätte virheellisiin tietoihin perustuvaa vihapropagandaanne?

 

"Militanttinen aspekti kuuluu shiojen uskontoon."

Joka jotain väittää on vastuussa väitteensä todistamisesta.

Shialaiset eivät ole muslimeista väkivaltaisimpia. Itsemurhaiskut mm. Irakissa, Afganistanissa ja Gazassa ovat nimenomaan muslimien enemmistöä edustavien sunnimuslimien tekosia. Shialaiset ovat vähemmistö kaikkialla paitsi Iranissa ja eräillä alueilla Etelä-Libanonissa. Sunni on myös Osama bin Laden ja hänen kannattajansa.

Adressissa kerrotte myös shilaisten omista profeetoista. Sellaisia ei ole. Raamatun profeettojen lisäksi islamin profeetoista ylin on Muhammad. Tämän lisäksi ei shialaisilla ole omia profeettoja. Jos teillä on toista tietoa, tuokaa se tässä esiin ennen virheellisten väitteittenne esittämistä.

Väitteet asuntojen arvon laskusta moskeijan naapuruuden takia ovat itseään toteuttavia ennusteita, jotka toteutuvat vain jos samanmielisiänne asuu välittömässä naapurustossa. Fredrikinkadulla on Suomen vanhin moskeija eikä keskikaupungin asuntojen hinnat ole sen takia laskeneet.

"Siellä on usein myös muuta toimintaa, joista emme voi varmuudella poissulkea edes maatamme kohtaan suunniteltuja iskuja."

Tiedätkö, että perättömän syytöksen esittäminen on Suomen rikoslaissa rangaistavaa?

"Sen leviäminen on tavalla tai toisella estettävä..."

Onko tuo tulkittava väkivaltauhkaukseksi? Sekin on rikoslaissa rangaistavaa.

 

Tutkin mahdollisuuksia saada adressinne poistettavaksi laittomana ja laittomuuksiin yllyttävänä.

Vastaukset

Vieras

#54 Re: Miksi virheellistä vihapropagandaa?

2010-12-30 16:11:02

#52: Vieras - Miksi virheellistä vihapropagandaa? 

 Jos ei muuta tekemistä ole, niin ainahan sitä voi yrittää laittaa kapuloita tämänkin adressin rattaisiin. Mutta jos sille linjalle päättää lähteä, niin pitää olla valmis täystyöllisyyteen, sillä ei netistä adressit ihan heti lopu! Suomesta löytyy aina joku, joka kirjoittaa adressin ja parhaana päivänä useita. 

Hannu Torkkeli
Adressin tekijä

#57 Re: Miksi virheellistä vihapropagandaa?

2010-12-30 17:31:09

#52: Vieras - Miksi virheellistä vihapropagandaa? 

Helppo se on sieltä nimimerkin takaa huudella. Astu esille nimesi kanssa kuin mies vai oletko nainen? Haluan tietää kenen kanssa juttelen.

No, sinä saat harkintasi mukaan tietenkin tulkita asioita niin väärin kuin haluat. Tämä ei ole mikään viha-adressi, jollaista yrität siitä kirjoituksellasi saada. Asiat adressissa ovat yksinkertaisia. Me emme halua moskeijaa Mellunmäkeen.

Fredan moskeijan vertaaminen johonkin lähiöön tulevaan moskeijaan on pikkusieluisuutta. Niitä ja niiden aiheuttamia seurauksia ympäristöönsä tuskin voi verrata toisiinsa, pitäisi tuo sinullekin olla selvää. 

Ole hyvä ja tutki mahdollisuuksia poistaa adressi laittomana. Lupaan sinulle poistaa sen itse, jos se on laiton. Muussa tapauksessa saat vain niellä ylpeytesi, kiukkusi ja ihan mitä muuta vaan. Adressi on ja pysyy! Lisäksi, jos joku jo allekirjoittaneista haluaa poistattaa nimensä, niin poistan sen pyynnöstä. Minulle voi kirjoittaa osoitteeseen htork51(at)gmaildotcom ja tarkemmat tiedot hoidetaan ihan privaatisti, lain kirjaimen hyvässä hengessä. 

 

Toomaj

#121 Re: Miksi virheellistä vihapropagandaa?

2011-01-06 01:25:10

#52: Vieras - Miksi virheellistä vihapropagandaa? 

Tässä on Iranilainen ( shia muslimi ) minut ja minunlaisia pakotetiin shia muslimiksk.

Shia tai muut muslimit on sama asia kuin etelän susi tai pohjoisen, eli molemmat ovat ihmiskunnalle vaarallisia.

Et tiedä enkä ihmetele koska silmäsi on kiini asioille jotka tapahtuu lähi idässä.

Iranin valtio rahoittaa öljön rahoilla ison osan kaikista maailamn teroristi joukueita. pari viikkoa sitten nato sai iranilais SEPAHIT ( iranin erikois sotilais ) ja niillä oli aseita talibanille. mitä sä tyhjäpää oikein jauhat?

No Islam NO War. 

litykää keskusteluun --->>>  http://www.facebook.com/home.php?sk=group_175992542432622&ap=1

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2011-01-07 22:40:55