Turkistarhaus kiellettävä!

Kommentoitu viesti

Eroon turkisteollisuudesta!

#551 Re: Re: Yks sellainen hauska lisä..

10.08.2012 17:41

#534: 10v takana ja seuraavaa 10 odotellessa :) - Re: Yks sellainen hauska lisä.. 

Mm. Kiinassa eläin lyödään ensin tainnoksiin iskemällä se maata vasten tai hakkaamalla rautatangoilla. Usein eläin sitten herää kesken nylkemisen ja taas tankoa päähän. Jossain muualla eläimeltä katkaistaan ensin selkäranka, niin että se halvaantuu. Eli se siis tuntee hirvittävät tuskat kun sitä nyljetään, mutta ei voi tehdä mitään.

Näiden rikosten takia yksin turkistarhaus tulisi kieltää maailmanlaajuisesti. Odotankin innolla, koska tälle planeetalle saadaan yleinen eläinoikeusjulistus...

Vastaukset

:D:D:D

#573 Re: Re: Re: Yks sellainen hauska lisä..

2012-09-21 21:32:13

#551: Eroon turkisteollisuudesta! - Re: Re: Yks sellainen hauska lisä..

ja tämä on taas sieltä kiinan ihmemaasta. Menkää hoitaan siellä se tarhaus kuntoon ennenku rupeette suomen tarhoja vastaan taisteleen. Suomessa muka huonot olo jne. Lopetetaan vaan täällä ja annetaan sitte kiinalaisten jahdata rautakangella niitä elukoita.

Eli pointtina on se, että jos se hyvä oikeaoppinen tarhaus täällä loppuu. Se siirtyy kiinaan ja muualle, koska suomen suuren tuotannon loputtua, kysyntä kasvaa entisestään ja ulkomaan tarhaajat tekevät laajennukset ja vievät raha sitte näillä kidutettujen eläinten nahoilla.

Siis jos teitä oikeesti kiinnostaa se eläinten hyvinvointi niin menkää ulkomaille taisteleen ja tulkaa viimesenä tänne. Vai ootteko sillä periaatteella, että poissa silmistä, poissa mielestä? Asiat ei oo niillä eläimillä yhtään paremmin, päinvastoin. Mutta ilmeisesti riittää, että se ei tapahdu suomessa.

Kaikkea muuta mukavaa en jaksa tähän nyt kirjottaa, mutta pakko sanoo, että ootte te viherpiipertäjät pirun hienoa ja tyhmää porukkaa :DD Aatelkaa sitä kokonaiskuvaa ja ottakaa siihen järki mukaan. Nää asiat on pelkällä maalaisjärjellä niin hyvin ymmärrettävissä, että ei oo suurta vaivaa jos teki oikeesti miettisitte mitä tapahtuis jos tarhaus loppuu! Te aattelette, että voi ku on söpö karvaturri, ei se varmaan häkissä tykkää olla ja ootte sitte kokonaista elinvoimaa vastaan!