YLE: peru virheellinen lausuntosi hampusta!

Kommentoitu viesti

Rutjake

#2 Jes!

29.08.2012 02:32

Hyvä adressi, täytyy saada ihmiset näkemään vihdoin totuus hypnoosihyrrän takaa.

Vastaukset

huolestunut

#5 Re: Jes!

2012-08-29 15:48:17

#2: Rutjake - Jes!

Tässä on vielä sekin pointti, että kun noita extracteja tehdään niin siinä on suuri ero käytetäänkö siinä erotuksessa synteettisiä aineita.

Vähän sama juttu, kuin tekisit homeopaattista lääkettä jostain lääkärin mömmöistä LOL.

Joten, kyllä tässäkin on koira haudattuna.. Lääkehampun extractia kutsutaan hassikseksi, mitä voi helposti nauttia syömälläkin tai juomalla: se myös säilyy pitkään.

Itselleni wikipediasta pisti heti silmään tämä yksi aine mitä on tuossa sativexissa:

"Auton jäähdytysnesteenä propyleeniglykolia käytetään erityisesti sellaisissa auton moottoreissa, joissa on alumiinista valmistettuja osia"

Eli kun niin kovasti sitä alumiinia ruiskutetaan ilmaan ja syötetään ihmisille, niin onko tässäkin nyt jotain siihen liittyvää? Tämän tosin ihan suoralta kädeltä myönnän olevan, aivan aito salaliittoteoria ja itse keksimäni.. ;)

Mutta se ei ole enää teoria, että tehdään ilmastonmuokkausta ja myös monissa ruoassa on alumiinia plus sitä saa tölkeistä aika kätevästi.. Mut siis hengitettynä tosi paljon vaarallisempaa, aiheuttaa alzheimer joten ei kandee käyttää foliopesää!

http://fi.wikipedia.org/wiki/Propyleeniglykoli

http://www.youtube.com/watch?v=kh3uzJk8GYA

http://www.angelfire.com/az/sthurston/alzheimers_and_aluminum_toxicity.html

 

Tuostahan siis poistetaan kaikki muut kannabinoidit, jolloin terveysvaikutukset poistuvat. Vähän sama juttu, kun suolasta poistetaan kaikki tärkeät aineet:

http://www.xoco.fi/ruususuola

Joten mitä tästä jää käteen itselle, että miksi tehdä tällainen tuote mistä poistetaan hyviä osia ja sitten lisätään jotain ihme mömmöjä tilalle? Jos mie tiedän, että synteettisten aineiden kanssa pläträäminen poistaa aineen luonnolliset, homeopaattiset ominaisuudet, niin ei kai tämä ole lääketieteellekään mikään kovin uusi juttu? Eivät toki voi sitä myöntää, koska koko lääketiedehän perustuu luonnottomuudelle..

Ja jokatapauksessa: se pointti on tässä lopulta se, että mulla on synnyinoikeus nauttia luonnon antimista parhaaksi katsomallani tavalla. Tämä korruptoitunut systeemi on varastanut minulta tämän oikeuteni ja sitten hymysuissa yrittää MYYDÄ minulle synnyinoikeuttani takaisin, eikä edes sitä, vaan tyrkyttää jotain itse vääristelemäänsä ulostetta tilalle..