Yksikin lapsimurha on liikaa

Kommentoitu viesti

Henna Wessman

#199 Otsikko

01.09.2012 17:39

Ja jos joku kokee tämän adressin motiivit pahoina ja on sitä mieltä että tässä lietsotaan nyt jotain mellakkaa tai halutaan poliittista nostoa, niin älkää kirjoittako, olette ymmärtäneet jotain pahasti väärin tai teillä on todella vilkas mielikuvitus. Ehkä juuri omien lapsuuden kokemusteni pohjalta, joita en haluaisi täällä ruotia tunsin sympatiaa tuota tyttöparkaa kohtaan ja halusin tehdä asialle jotain, jos siinä on teidän mielestänne jotain pahaa, niin selvä se sitten on. Minäkin voisin taustallani liihotellen olla tuolla rääkkäämässä heikompia, mutta sen sijaan olen päättänyt jollain tavoin koittaa auttaa heitä, aina kun vain jotakin pystyn tekemään. Ja tänne voi kuka tahansa perustaa oman adressinsa koskien aselakeja ja ihan mitä tahansa minkä tärkeäksi kokee. En minä voi yhdellä adressilla joka asiaan puuttua, tehkää ihan omanne, jos ei tämä asia teitä hetkauta. Kiitos silti rehellisistä mielipiteistänne ja mukavaa lauantaiehtoota.

Vastaukset

De lege lata

#209 Re: Otsikko

2012-09-01 18:43:42

#199: Henna Wessman - Otsikko

Henna kirjoittaa:

"Ja jos joku kokee tämän adressin motiivit pahoina ja on sitä mieltä että tässä lietsotaan nyt jotain mellakkaa tai halutaan poliittista nostoa, niin älkää kirjoittako, olette ymmärtäneet jotain pahasti väärin tai teillä on todella vilkas mielikuvitus. Ehkä juuri omien lapsuuden kokemusteni pohjalta, joita en haluaisi täällä ruotia tunsin sympatiaa tuota tyttöparkaa kohtaan ja halusin tehdä asialle jotain,"

Miksi ei saa julkista adressia lukea? Ja kirjoittaa kommentteja? Ihan normaalilla älyllä ja lukutaidolla täällä luetaan. Eikä tarvitse olla edes vilkas mielikuvitus, kun adressin aloittaja kertoo "kannattavansa kuolemantuomiota"!

No, kun kerran on omat lapsuudenkokemukset, ja silleen. Mutta se ei oikeuta vaatimaan "kuolemantuomion" rangaistuksia. Sellaisesta rangaistustasosta ollaan kiistelemässä niissäkin maissa, joissa se on voimassa.

Hanna

#267 Re: Otsikko

2012-09-02 00:31:29

#199: Henna Wessman - Otsikko

Teki niin tai näin, niin aina väärin päin. Mielestäni tämä addressi on enemmän kuin paikallaan. Joten kiitos sinulle siitä ja allekirjoittaneiden määrästä päätellen aika moni muukin on samaa mieltä.