Yksikin lapsimurha on liikaa

Kommentoitu viesti

Ei Laittomia Tuomioistuimia

#400 Re: Re: Ei tämä ole eka tapaus

03.09.2012 17:35

#399: LAPSI PARKA! - Re: Ei tämä ole eka tapaus

Vistissä 399 on solvauksen sisältävä herjaus, näin:

"Hei sulla ei taida olla kaikki inkkarit kanootissa! Tottakai tuollainen järkyttävä teko aiheuttaa vihaa ihmisissä!"

Taas viestissä 328, jonka kirjoittajaa viestissä 399 solvataan, ei näy sellaista, että viestin 328 olisi jokin idiootti?!

Ne, jotka täällä ovat kirjoittaneet kritisoiden (väkivaltaa täällä uhoavia), eivät ole lainkaan kiiistäneet, etteikö pahuus ja lapsen törkeä murha synnytä vihaa. Ei, sitä ilmiötä ei ole kiistetty. Mutta missä menee lailliset ja terveet rajat?

On vain muistutettu, etteivät NettiTuomioIstuimet olea laillisia, eivätkä järjestäytyneen yhteiskunnan välineitä . Eikä laittomissa NettiTuomioIstuimissa kaahotetut "murhat", tapot, kidutukset, kuohimiset, kuolemantuomiot ole asiaa, vaan kertovat kirjoittajiensa väkivaltaisista piirteistä.

Ambivalenttista tässä on juuri se, että nämä "murhaa huutelevat Tuomarit"  tuomitsevat väkivallan, murhan, mutta itse antavat näyttöjä väkivallan ja murhan hyväksymisestä. Ovat jopa omin käsin valmiit tekoihin.

Kuten viestin 399 kirjoittajan sankio: "Elävänä hautaan olis hyvä lopetus, kidutuksen jälkeen!!!"

Jokainen asiallinen lukija osaa vetää johtopäätöksen missä mennään, kuka menee, ja kenellä on asiat hallussa. Inkkareita kanootissa?

Tämän ketjun monet kirjoitukset täyttävät ns. vihakirjoituksen tason, ja valitettavasti jopa rikoslain laittoman uhkauksen tason. Jopa uhkausten kohde on nimetty, useitakin kohteita. Olkaapa varovaisia, mitä kirjoitatte. Väkivaltaa uhkuvat tekstit kuuluvat poliisin selvitettäväksi.

 

 

Vastaukset

Täh

#405 Re: Re: Re: Ei tämä ole eka tapaus

2012-09-03 18:48:49

#400: Ei Laittomia Tuomioistuimia - Re: Re: Ei tämä ole eka tapaus

Nettituomioistuimia ei tarvittaisi, jos valtio hävittäisi jätekasat kuten kuuluisi. Väkivaltarikollinenhan ei ole ihminen.

 

Kai tiesit sen säälittävä hyysäri?