Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Kommentoitu viesti

vieläkin pimennossa
Vieras

#496 epävarmuus

04.01.2011 22:52

Olisi mukava kuulla, kun tätä medgroupin edustajatkin lukevat, tedän kantanne. Voisitteko esim. Pohjolan Sanomissa tehdä jutun ansioituneista työntekijöistänne, koulutuksestanne, montako paikkakuntalaista jne. vaikka ihan ryhmäkuvalla niinkuin SPR:kin on ollut esillä. Kun ne asiat ovat kerran kunnossa niin varmasti Torniolaiset mielellään lukevat siitä lehdestä. Ei mitään ympäripyöreitä vastauksia siitä, että kaikilla on kokemusta ambulanssityöstä, vaan onko se kokemus 2 päivää vai 20 vuotta? Kun kaikki ehdot on täytetty, työntekijät ovat vakituisia ja ambulanssi löytää perille, niin varmaan me torniolaiset innostumme, kun halvalla saa niin laadukasta.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#499 Re: epävarmuus

2011-01-06 10:57:38

#496: vieläkin pimennossa - epävarmuus 

Olen kirjoittajan kanssa täysin samaa mieltä. Yleensä, kun uusi yritys paikkakunnalla aloittaa toimintansa, lehdissä ym. tiedotusvälineissä sitä esitellään ja kerrotaan työntekijöistä, toiminnasta yms. tarkasti. Ihmetyttää ja mietityttää, että "mikä tässä maksaa", miksi uusi yrittäjä ei esittele avoimesti mitä me kuntalaiset saamme ja keneltä me saamme avun, kun / jos sitä tarvitsemme.

Ja lopuksi... en ole millään tavalla ensihoitoalalla toimiva. Olen työssä käyvä ja TORNIOON VEROJA MAKSAVA kuntalainen ja olen mielenkiinnolla seurannut ko. asiaa ja sen ympärillä käytyä keskustelua sekä Tornion kaupungin päättäjien toimintaa, joka minun oikeustajuni mukaan EI OLE OLLUT OIKEIN eikä myöskään avointa, rehtiä, suoraselkäistä jne. Pohdin, että pitäsiköhän minusta nyt löytyä mieli... "Anna heille anteeksi, sillä he eivät tienneet, mitä tekivät..."???