Yksikin lapsimurha on liikaa

Kommentoitu viesti

REHELLISYYS MAAN PERII

#489 JOKU KURI LAITETTAVA LASTENSUOJELUN SOSIAALITYÖNTEKIJÖILLE!

08.09.2012 16:38

LASTENSUOJELUN SOSIAALITYÖNTEKIJÄT EIVÄT PIDÄ SIJOITETUN LAPSEN PUOLIA, VAAN SUOJELEVAT SIJAISPERHEITÄ, VAIKKA MITÄ OLISI SIELLÄ TAPAHTUNUT SIJAISLAPSILLE!!!

KUKA HOITAA TÄLLAISTA ASIAA JA KENELLE VOI VALITTAA SOSIAALITYÖNTEKIJÄN KÄYTÖKSESTÄ JA TEOISTA?? TUNTUU ETTÄ NÄILLE SOSIAALITYÖNTEKIJÖILLE EI LÖYDY MITÄÄN LAKIA, JA SAAVAT AIVAN MIELIVALTAISESTI KOHDELLA SIJOITETTUJA LAPSIA JA HEIDÄN SUKULAISIAAN.

KUN USKALTAA KERTOA SOSIAALITYÖNTEKIJÄLLE MILLAISTA KOHTELUA LAPSI SAA SIJAISPERHEESSÄ, NIIN ANNETAANKIN YHTEYDENPITOKIELTO HENKILÖILLE KETKÄ OVAT USKALTANEET OTTAA ASIAT ESILLE!

VALITUS TÄLLAISETA PÄÄTÖKSESTÄ TEHDÄÄN HALLINTO-OIKEUTEEN JA SEN KÄSITTELY KESTÄÄ JOPA PUOLI VUOTTA. KOKO TÄMÄN AJAN LAPSI SAA KÄRSIÄ AIHEETTOMASTA YHTEYDENPITOKIELLOSTA.
KUN LAPSI SITTEN ON ROHKEA JA USKALTAA KIRJOITTAA SÄHKÖPOSTISSA ETTÄ "ON NIIN IKÄVÄ SINUA", NIIN TULEE RANGAISTUS LAPSELLE MOISESTA KÄYTÖKSESTÄ :((

JOTAIN PITÄISI TEHDÄ JA NOPEASTI, NÄILLE YLIVALTAISILLE LASTENSUOJELUN SOSIAALITYÖNTEKIJÖILLE.

Vastaukset


Vieras

#490 Re: JOKU KURI LAITETTAVA LASTENSUOJELUN SOSIAALITYÖNTEKIJÖILLE!

2012-09-08 17:19:29

#489: REHELLISYYS MAAN PERII - JOKU KURI LAITETTAVA LASTENSUOJELUN SOSIAALITYÖNTEKIJÖILLE! 

 Asiasi on valitettavasti näin,eli kukaan ei ota lopullista päätövaltaa asioista.Mutta,kukaan ei myöskää tuo esille missään vaiheessa miten pitäisi valitukset tehdä ja kenen vastuu,Ei auta vaikka aluehallinto virasto,oikeuskansleri antavat huomautuksia sosiaalitoimistoille,kun kukaan ei valvo,että asiat tehdään oikein ja noudatetaan lakia ja vielä sekin,että asiat kirjataan oikein ja kaikki tiedot ja keskustelut on tallessa.Pitäisi olla virallinen valvoja,jokaa vastaa asiaoiden oikeasta kulusta,tai ulkopuolisen myös kirjaamassa keskustelu.Mutta jokainen lukee lain omalla tavallansa.Herää kysymys oletko ajatellut,että koko lastensuojelulaki pitäisi muuttaa ja sosiaalialan koulutusta.Tiedän tilanteen näissä ilmoitus asiossa,varsinkin niille jotka uskaltavat tehdä valituksia,kukaan meistä ei halua tehdä turhia kanteluita,koska pitäisi ajaa lapselle parempia oloja.Mieti onko kyseessä ihan ammattitaitoinen tai jopa persoonallisuus häiriöinen ihminen?Tsemppiä!