Emme hyväksy Kemijärven Rautatieaseman alasajoa

Kommentoitu viesti

Oili Harjula
Vieras

#107 Päättäjän salattu viisaus

07.01.2011 12:35

Se on monesti hyvät ihmiset niin, että politiikkaa tehdään 'vasiten' ja niin, että tulee usko, että kun 'ryhdytään alas ajamaan', siihen tuleekin sitten yhtä'äkkinäisaeti 'pelastus'. Tämä on politiikkaa ja politiikka on raadollista.

Suunnitelmat radan sähköistyksestä ovat ennallaan, uhkaa läheteään ilmoille, kunnes olemme taas siinä tilanteessa, että 'äänestäkää meitä niin kaikki hoituu'.

Politiikka ei ikinä muutu ellette ihmiset sitä muuta. Muutos lähtee Sinusta!

Oili Harjula, eduskuntavaaliehdokas, Muutos 2011.
http://www.muutos2011.fi/cms/
http://oili2011.blogaaja.fi/wp-login.php

Vastaukset

"MIETISKELIJÄ" - KEMIJÄRVI
Vieras

#112 Re: Päättäjän salattu viisaus

2011-01-08 00:02:47

EDUSKUNTA, YM. -ERI KONEISTOISSA ON POPULISTEJA TÄYNÄ.. joiden yläpuolella  on vallan todelliset pitäjät. En vittaa henkisiin fantasiavoimiin, vaan todelliset luokkavallanpitäjät, ja heidän hallinnot, valtiokoneistot. Sitten vasta saadaan todellinen muutos, -kun työväenluokka kasvaa luokaksi itseään varten, johtamaan kaikki työläiset, ja riistetyt pois porvariditkatuurista, ja sen "sallimasta demokratiasta" -vain rikkaille, siis HARVLUKUISELLE ELIITILLE. Adresseilla voidaan osoittaa mieltämme, ja sitäkin on hyväksi käytettävä, -mutta riittääkö se adressivoima, -on eri asia, jos on 3-4000 allekirjoittajaa?

Tsaarille aikanaan kun veivät suomalaiset vetoomuksen, oli siinä enemmän allekirjottajia, -vaan vesieprän saivat vetoomuskella silloin. Muitakin luokkataistelun keinoja on olemassa, puolustamaan kansan oikeuksia ja etuja: veljet, ystävät, toverit... rauhanomaisin luokkataistelun keinoin, menetelmin.

Kemijärven, ja Jokelan aseman puolesta olen allekirjoittanut adressin, -kumpaankin vain yhden kerran,sillä minulla on vain yksi ääni, -jota voin asiassa käyttää kummankin asemavetoomuksen  puolesta.

Vaihtoehtoja on tulevassakin eduskuntavaalissa, -mutta todellinen muutos alkaa tuonnempana, kun työväenluokka vapautuu oportunisti puolueista, ja johtajista.