Stop eläinsuojeluterrorismille.

Kommentoitu viesti

suurkapitalisti
Vieras

#21 suurkapitalisti

18.01.2011 06:59

Nrolle 18, maatalous ei työllistä Suomessa satoja tuhansia ihmisiä vuonna 2011.
Lainaus:
Maatalous työllistää maassamme suoraan noin 90 000 henkeä, joista noin 80 000 on yrittäjiä tai heidän perheenjäseniään, palkollisia on noin 10 000 (v. 2009). http://www.ammattinetti.fi/web/guest/alat?p_p_id=akysearchammattiala_INSTANCE_6tRI&p_p_action=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=1&_akysearchammattiala_INSTANCE_6tRI_command=detailView&_akysearchammattiala_INSTANCE_6tRI_alaId=8&_akysearchammattiala_INSTANCE_6tRI_subAlaId=8.2

Tuon määrän voisi tiputtaa esimerkiksi 20 000 - 30 000 henkilöön. Säästyisi paljon rahaa. Epäsuora työllistys on 300 000 henkilöä, johon on laskettu kaikki kaupankassoista lähtien, siitä menettäisi työnsä myös osa, mutta säästyneillä rahoilla, erityisesti aluetukien lopettamisella, olisi niin suuri merkitys, että tämä määrä työttömiä toisi silkkaa säästöä suomalaisille.

Nro 17 on ymmärtänyt asian täysin: Maanviljelys ei kannata, ja siksi juuri olisin sitä ajamassa alas. Vain ne suurimmat ja parhaimmat voisivat jäädä markkinoille. Ihan kuten me suurkapitalistit olemme jääneetkin, mutta vain toisilla toimialoilla. En ole missään sanonut, että maanviljelys kannattaisi pientilallisille, suomalaisille, tai kenellekkään. Se on rahaa vievä harrastus.

En muuten saanut yhtäkään kommenttia näiltä "pallinrepijöiltä"? Luulisi täällä nyt yhden olevan, joka hoitaa senkin homman lakien ja asetusten mukaan, eikä mene siitä mistä aita on matalin (halvimmalla)? Pitäisikö kirjoittaa ko. pallinrepijäfarmarin nimi tänne?

Vastaukset

olkaa hyvät vaan!
Vieras

#70 Re: suurkapitalisti

2011-01-25 13:13:36

#21: suurkapitalisti - suurkapitalisti 

 Todella valitettavaa jos kuluttajat ajattelevat ravinnon tuottajista noin! Mitä me tyhmät tuottajat enää mitää ruokaa tuotamme kenellekään kun kukaan ei sitä arvosta. Lopetetaan sitten kaikki ruoantuotanto  kun eihän "isoissa kaupungeissa" tarvi enää syödä - mun puolesta saisitte kuolla nälkään kaikki! Että kiitos vaan luottamuksesta!

Jos luulette että tuontiruoka ratkaisee teidän mässäilyn, niin ihan vapaasti vaan sillä keskieuroopan elukoilla ei ole yhtään kaksisemmat olosuhteet kuin täälläkään, lisäksi saatte mukavan annoksen lääkejäämiä ja kaikkea muuta mukavaa (esim. Suomi on ainoa salmonella vapaa EU-maa) eli bon appetit teille vaan kun yrjöätte sitä salmonellasafkaa, mutta älkää sitä muihin tartuttako!

Vieras
Vieras

#306 Re: suurkapitalisti

2011-03-07 12:34:06

#21: suurkapitalisti - suurkapitalisti

Maataloudesta tulee ruokaa, tukia tarvitaan, koska ihmiset eivät ole valmiita maksamaan elämisestään. Ainoa asia, mikä pitäisi Suomessa lakkauttaa on kulttuurialan tuet ja avustukset. Turhin asia maailmassa on suomalaisten taitelijoiden töherrykset.

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=50176:kulttuurille-esitetaeaen-13-lisaemiljoonaa-vuodessa&catid=2:kotimaa&Itemid=31