Ei turkistarhaa Kokemäelle!

Kommentoitu viesti

Sama Tiitu

#3 Mistä on kyse?

13.12.2012 23:47

Adressissa voisi olla laajemmin kerrottu mistä tässä asiassa on kyse. Vastustan uusien turkistarhojen perustamista, mutta yleensä otan osaa vain hyvin perusteltuihin adresseihin. Liian tunteella väsätty adressi ja asian ajaminen ei yleensä johda toivottuun lopputulokseen.

Eli siis loppujen lopuksi tarkoitukseni on kysyä, että mikä turkistarhaus olisi Kokemäelle tulossa? Minkälainen tarha? Koska? Mistä tämä tieto on saatu ja onko tässä asiassa tehty jo päätöksiä? Kenelle tämä adressi aiotaan antaa ja mihin ylipäätään vaikutan kun kirjoitan adressin? Tässä nämä muutama perustavanlaatuinen kysymys nyt ensiksi.

Vastaukset

M.O.

#4 Re: Mistä on kyse?

2012-12-14 09:39:38

Kokemäen kaupungintalolla on lupahakemus turkistarhan perustamiseksi. Mitään päätöksiä ei ole vielä tehty.

"KUULUTUS VIREILLÄ OLEVASTA YMPÄRISTÖLUPAHAKEMUKSESTA
Mika Marjamäki (osoite, Marjamäentie 228, 32800 Kokemäki) hakee Kokemäen kaupungin ympäristölautakunnalta ympäristölupaa broilerihallin muuttamiseen turkiseläinkasvattamoksi Kokemäen kaupungin Krootilan kylän tilalle Marjamäki (RN:o 10:0).
Hakemusasiakirjat ovat kuulutusajan nähtävillä Kokemäen kaupungin ympäristötoimistossa (osoite Tulkkilantie 2, Kokemäki) viraston aukioloaikoina. Hakemuksesta on niillä, joiden oikeutta tai etua asia saattaa koskea, oikeus muistutuksen tekemiseen. Muut kuin asianosaiset voivat esittää mielipiteensä hakemuksen johdosta.
Tämä kuulutus pidetään Kokemäen kaupungin virallisella ilmoitustaululla 10.12. - 9.1.2013 välisen ajan.
Kirjalliset muistutukset ja mielipiteet tulee toimittaa Kokemäen kaupungin ympäristölautakunnalle, os. PL 27, 32801 Kokemäki, 9.1.2013 mennessä.
Kokemäellä 5.12.2013
Ympäristölautakunta"

Adressi on tarkoitus lähettää Tammikuun alussa Kokemäen kaupungin ympäristölautakunnalle. Allekirjoittamalla adressin ilmaiset haluttomuutesi uuden eläimille rutkasti kärsimystä aiheuttavan yrityksen perustamiseen