Ei turkistarhaa Kokemäelle!

Kommentoitu viesti

Realisti

#8

14.12.2012 13:49

Hauskinta näiden eläinaktivistien meuhkaamisessa on se, että ei tajuta luomakunnan nokkimisjärjestystä. Jos eläimet sattuisivat olemaan ihmistä kehittyneempiä ja älykkäämpiä niin kyllä me oltaisiin alistettuna ja riistettynä. Ei ne rupeis miettii kärsitäänkö me tai onko meillä tarpeeksi oikeuksia. Sitä paitsi kun ne eläimet sattuu olee alemmalla kehitystasolla niin ei ne kaipaa mitään vapautta tai ajattele. Niiden päässä liikkuu vaan syöminen ja lisääntyminen pääasiassa.

Ja varsinkin taantumanaikana on älytöntä estää toisia tekemästä töitä tai yrittämästä. Esim. joku Rikkidirektiivi tuhoaa Suomen kilpailukyvyn täysillä. Siinä sitten piiperrätte kun kohta kaikki ollaan köyhiä.

Vastaukset

-j-

#16 Re:

2012-12-14 17:14:29

#8: Realisti -

Henkilökohtasesti koen naurettavana, että nimimerkki realisti kirjoittaa, miten eläimet käyttäytyisivät jos olisivat ihmistä kehittyneempiä/ älykkäämpiä...Siinäpä sitä realismia kerrassaan... :)

Ärsyttää myös tytöttely, hipittely ym. Osa adressin allekirjoittaneista on (uskokaa tai älkää) myös miehiä ja (jos mahdollista vieläkin uskomattomampaa) ihan tavallisia työssäkäyviä/yrittäviä perusjannuja ja -pirkkoja. Ei tarvi olla eläinaktivisti tai kettutyttö vastustaakseen tätä.

Joten jos joku nyt sattuu olemaan sitä mieltä, että turkistarhaus on aikansa elänyt elinkeino, niin ei muuta ku nimiä alle vaan. Tuskinpa tästä kaikki köyhtyy vaikka realisti niin luuleekin...?? En minä ainakaan vaadi jo olemassa olevien tarhojen lopettamista, vaan haluan estää uusien syntyä.

 

Kettutyttö 48v

#39 Re:

2013-01-03 03:52:18

#8: Realisti -

Kyllä eläimet ovat älykkäämpiä kuin ihmiset. Mikä muu eläinlaji kuin ihminen muka on niin tyhmä, että tuhoaa luonnon ja omat ja jälkeläistensä elinmahdollisuudet?

Eläimet eivät todellakaan ole alemmalla kehitystasolla, vaan kaipaavat vapautta paljon enemmän kuin ihmiset. Eläimet myös ajattelevat ja tuntevat enemmän kuin ihmiset. Jotkut ihmiset ovat vaan niin tyhmiä, etteivät sitä tajua.