Levemir-insuliinin korvattavuus turvattava

Kommentoitu viesti

Ei höppläytettävissä

#238 Nyt ei laakereille lepäämään

21.12.2012 15:43

Yksi vuosi on lyhyt aika! Ei muuta kuin jatkoa, tästä hyvästä alusta on hyvä jtkaa ja järjestäytyä. Myöskin näyttää, että diabeetikko on sairauden myötä saanut lisä sisun, joka ei nujerru. Toivottavasti meistä löytyy ryhmä jotka varmistaa, että tämä päätös jatkuu myös vuoden päästä?
Jos on taho minne ilmoittautua, olen valmis!
Nimiä lisää adressiin!!!!

Vastaukset

Rauhallista joulua

#241 Re: Nyt ei laakereille lepäämään

2012-12-21 19:16:51

#238: Ei höppläytettävissä - Nyt ei laakereille lepäämään

Itse asiassa täytyy ihmetellä miten paljon "ytyä" diabeetikoista löytyi. Tautiinhan liittyy paljon alavireisyyttä eivätkä nämä reilun viikon kauhuskenaariot varmasti mielialaa kohottaneet, sokereita kylläkin.  Kannattaisikoha liittyä diabetesliiton jäseneksi? Jos sitä kautta asia pysyisi vireillä ainakin ensi syksyyn saakka tai kunnes Levemir vakiinnuttaa asemansa. En tiedä onko paikkakunnallani diaabetesyhdistystä, mutta näiden kokemusten jälkeen aion ottaa asiasta selvää ja vaikka perustaa sellaisen. Nukutaan nyt kuitenki rauhassa ja vietetään joulunaikaa levollisin mielin. Jatkoaika on sentään jotain. Meille kaikille.

vierailija

#242 Re: Nyt ei laakereille lepäämään

2012-12-21 19:23:36

#238: Ei höppläytettävissä - Nyt ei laakereille lepäämään

Tuli tuossa mieleeni, että nettiadressi, vaikka loistava juttu olikin, ei tavoittanut läheskään kaikkia Levemirin käyttäjiä. Jokaisella suomalaisella kun ei ole nettiä käytettävissään. Entäpä, jos vastaava lista olisi allekirjoitettavana ihan paperiversiona vaikka apteekeissa.